Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
13-11-2012  

Bleekkerk schenkt 1850 euro aan Voedselbank


Foto van de Voedselbank Almelo op het oude adres. Tegenwoordig zit de Voedselbank in de St. Egbertuskerk en niet meer aan het Wethouder Van Dronkelaarsplein, zoals abusievelijk nog op de website vermeld staat.
 

ALMELO – Een vertegenwoordiger van de Voedselbank heeft zondag jl. in de Bleekkerk te Almelo een cheque overhandigd gekregen ter waarde van € 1.850,00.
De gemeenteleden van de Bleekkerk brachten het bedrag bijeen met diverse acties die in het afgelopen jaar werden georganiseerd.
Aanleiding om de Voedselbank met en donatie te helpen waren de aanslagen OZB en Rioolheffing van ± € 2500,00 samen, die de gemeente had opgelegd. Deze aanslagen zijn door tussenkomst van de gemeenteraad alsnog ingetrokken, maar de Voedselbank Almelo kan desondanks deze gift van de Bleekkerk goed gebruiken, gelet op het stijgende aantal medeburgers die in de problemen komen. Ook is er dringend een nieuwe invries-cel en koelcel nodig om de daarmee gepaard gaande nodige grotere voorraad te kunnen opslaan tot de pakketten worden samengesteld.

Archief
Terug naar vorige pagina