Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
11-11-2012  

Prima promotietoernooi van ‘De Toss´

 

ALMELO – Het promotietoernooi zaterdag jl. van Jeu de Boule club ‘De Toss’ kan een grandioos succes genoemd worden gelet op de opkomst. Velen kwamen een kijkje nemen of namen deel aan deze promotiewedstrijden in de eigen hal van ‘De Toss’ op het Dollegoor.
In de ‘doublettes’ mocht maar één speler met een NJBB-licentie spelen zodat er teams gevormd werden met minder ervaren deelnemers. Een prima gelegenheid dus om met Jeu de Boule club ‘De Toss’ kennis te maken en dat deden velen gelet op het aantal van 38 teams.
Winnaars waren er ook. Het team Andries Ligtenberg / Dini Tiehuis uit Rijssen waren de besten. Het team Albert Kuiper / Wim Bakker uit Hoogeveen eindigde als tweede en team Leon Burgers / Johan Pape legden beslag op de derde plaats.
Bij Jeu de Boules club ‘De Toss’ spelen zo’n 85 procent van de leden puur recreatief Jeu de Boules en vermaken zich wekelijks opperbest. Men is dus van plan om volgend jaar wederom een promotietoernooi te organiseren, maar eerst staat in januari a.s. het toernooi om de ‘Almelo Cup’ op het programma.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina