Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
07-11-2012  

Kees Smit wint Energiek Almelo Award

 

ALMELO - Kees Smit Tuinmeubelen is uitgeroepen tot winnaar van de Energiek Almelo Award. Zoon Henk van oprichter Kees Smit en huidig directeur ontving woensdagmiddag de prijs - een glassculptuur - uit handen van minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie tijdens het jaarlijkse symposium van Energiek Almelo in de Beethovenzaal van het Theaterhotel.
Kees Smit Tuinmeubelen ontving de award voor de gedurfde miljoeneninvestering voor de bouw van een nieuwe vestiging te Amersfoort. De jury waardeerde het zeer dat de hoofdvestiging en het centrale magazijn in Almelo blijven. Kees Smit Tuinmeubelen weet bovendien talrijke consumenten uit geheel Nederland te trekken, waarmee het zich extra verdienstelijk maakt voor de stad Almelo. Kees Smit Tuinmeubelen werd dit jaar ook al verkozen tot beste tuinmeubelwinkel van Nederland.
De andere Almelose genomineerde bedrijven waren het 100-jarig familiebedrijf KARA Energie Systems (Reinders) dat o.a. houtverbrandingsovens levert over de gehele wereld en RWB Watertechnieken.

Fotoreportage: Coen Mulder


Lees ook: ‘Hoogste punt Kees Smit Tuinmeubelen Amersfoort

Fotoreportage (23 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina