Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
24-10-2012  

Rabo Spaardag trekt volle bioscoopzalen

 

ALMELO - Bijna 4000 jeugdige spaarders en hun begeleiders hebben op 20, 21, 22 en 23 oktober de Rabo Bioscoop bezocht. Rabobank Noord Twente heeft dit jaar in de bioscoop in Almelo de Rabo Spaardag gehouden voor haar spaarders van drie tot en met twaalf jaar.

Mees Kees grote publiekstrekker
De jeugdige spaarders kregen na het legen van hun spaarpot op de bank een unieke code, waarmee zij hun kaartje voor de Rabo Bioscoop konden reserveren. De kinderen konden kiezen uit de films: Mees Kees, Sint & Diego, Asterix & Obelix en De Club van Sinterklaas. De grote publiekstrekker was Mees Kees. De film vertelt het verhaal over klas 6b en hun nieuwe meester Kees. Meester Kees is stagiair en staat voor het eerst voor een klas. Hij weet nog niet helemaal hoe dat moet, maar gelukkig helpen de kinderen hem met lesgeven. Samen beleven zij hele leuke lessen!

Rabo Bioscoop; een hele beleving!
De Rabo Bioscoop was voor de jeugdige spaarders een hele beleving en voor velen was het hun eerste bioscoopbezoek. De bioscoop in Almelo was omgetoverd tot de Rabo Bioscoop. Compleet met oranje loper en een megaspaarpot bij de ingang. Alle kinderen konden met hun ‘Spaarkaart’ een pakje drinken en een zakje chips of popcorn ophalen. Rabobank Noord Twente kijkt terug op vier geweldige Rabo Spaardagen en bedankt alle jeugdige spaarders voor hun komst naar de Rabo Bioscoop.

Archief
Terug naar vorige pagina