Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
17-07-2012  

Politie pakt fietsendief, eigenaren gezocht


Van de fietsen die in het gangpad waren gezet (zie foto) en het gereedschap bestaat het vermoeden dat deze ook van diefstal afkomstig zijn. De politie verzoekt eigenaren zich te melden en\of alsnog aangifte te doen van diefstal.
 

ALMELO – In de nacht van zondag op maandag heeft de politie een 48-jarige man uit Almelo aangehouden die verdacht wordt van diefstal en/of heling van één of meerdere fietsen. Omstreeks 01.00 uur kwam bij de politie een tip binnen dat iemand een aantal gestolen fietsen
in een gangpad aan de Rietstraat zette. Agenten namen poolshoogte en zagen op de aangewezen plek drie fietsen staan. Een buurtbewoner meldde dat degene die de fietsen had neergezet eerder op de avond op een feestje in de buurt was geweest.
Bij onderzoek in de omgeving troffen de politieagenten de man aan. Hij wilde net wegrijden op een fiets met achterop een doos met gereedschap. Deze fiets was dezelfde nacht weggenomen uit een schuur aan de Beekstraat. De man werd aangehouden voor diefstal en/of heling. Onderweg naar het politiebureau werd de man recalcitrant, hij beledigde en bespuugde de agenten, daarop werd hij voor verder onderzoek in verzekering gesteld. De man is een bekende veelpleger.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina