Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
26-06-2012  

Aeronamic verdubbelt capaciteit in Roemeniƫ

 

ALMELO/SIBIU – Producent voor vliegtuigonderdelen Aeronamic Almelo heeft de capaciteit van het dochterbedrijf in het Roemeense Sibiu uitgebreid naar een vloeroppervlakte van 3000 m2. Daarmee kan de Roemeense productiesatelliet blijven voldoen aan de stijgende vraag naar hoogwaardig verspaande precisie-onderdelen.
CEO Dick Alta: ’ De toename in productiecapaciteit is een belangrijke stap om de doorvoer van recentelijke verworven orders te garanderen waarbij we streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit in combinatie met de kortst mogelijke doorlooptijden. Het uitbreiden van het machinepark en het toevoegen van Fluid Penetrant Inspection en anodisering aan de productielijn in Sibiu zorgt ervoor dat we deze service naar onze klanten kunnen leveren.’
Aeronamic beschikt over geavanceerde CAD/CAM/CAE/CFD-systemen en robotica-machines waardoor het, het vermogen bezit om innoverende, nieuwe technologieën te ontwikkelen voor alternatieve materialen. Aeronamic kan daarmee haar positie als een vooraanstaande speler in de luchtvaartindustrie handhaven.
Het Almelose Aeronamic is van 9 t/m 13 juli wederom aanwezig tijdens de tweejaaarlijkse Farnborough International Airshow in Hal 3 – Stand C9, het gezamenlijke paviljoen van de Netherlands Aerospace Group eveneens uit Almelo.

Lees ook:
'Dikke order oor Aeronamic' en
'AS9100C-certificaat voor Aeronamic'

Archief
Terug naar vorige pagina