Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
20-06-2012  

Kees Smit Tuinmeubelen nummer 1 van Nederland

 

HOUTEN – Tijdens de derde editie van de B3 Tuinmeubelbeurs in Houten is Kees Smit Tuinmeubelen uit Almelo uitgeroepen tot beste tuinmeubelwinkel van Nederland. De jury bestaande uit specialisten op het gebied van retail, management en financiën, typeren Kees Smit Tuinmeubelen als een “trendsetter in de branche waar velen naar kijken.”
Oprichter Kees Smit specialiseerde zich begin jaren tachtig van de vorige eeuw als één der eerste retailers in tuinmeubelen en heeft nu in Almelo een moderne showroom van 5000m2 en een logistiek centrum van waaruit klanten uit geheel Nederland worden beleverd.
Kees Smit Tuinmeubelen wordt ook gezien als een steeds vernieuwend bedrijf dat vooruit kijkt en in Amersfoort pal aan de A1 een nieuwe showroom van 4 verdiepingen neerzet met een totale oppervlakte van maar liefst 8000m2.
De jury erkende dan ook dat Kees Smit Tuinmeubelen niet stil staat en haar visie en investeringen eenduidig en consequent baseert op de toekomst. Ook erkent de jury dat vader en zoon Smit als enthousiaste en gedreven ondernemers, met gevoel voor de juiste trends en ontwikkelingen, gericht dicht op de huid van de consument blijven zitten.

Lees ook: ‘Kees Smit slaat vleugels uit naar Amersfoort

Archief
Terug naar vorige pagina