Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
25-05-2012  

Nacht van Almelo wel gezellig maar niet bomvol


Gerard Jolink tijdens de Nacht van Almelo - Nick Zweers Fotografie
 

ALMELO – Om nu van een mislukte Nacht van Almelo te spreken is wat kort door de bocht, maar het aantal bezoekers was beduidend minder dan voorgaande jaren. Op de Koornmarkt en het Waagplein was het aantal belangstellenden ver onder de maat, maar Wolter Kroes maakte op het Marktplein veel goed en ook op het Amaliaplein was het redelijk druk en de sfeer prima.
De voorverkoop duidde al op een lager aantal bezoekers, maar daar zal de concurrentie van de Pinksterfeesten in Bornerbroek en het School- en Volksfeest in Albergen mede debet aan zijn terwijl anderen een gezellig terras verkozen boven de afgezette pleinen. Toezichthouders waren er deze keer dus meer dan voldoende om niet van overdaad te spreken.
Bonnie St. Clair liet verstek gaan en bracht een bezoek aan Dr. Bernard. Vervangster Patty Brard kreeg het volk op het Amaliaplein wel aan de gang en ook Harrie Slinger hield zijn publiek wel vast op het Marktplein net zoals Gerard Jolink het publiek wist te concentreren. De organisatie deelde een cheque uit van 15.000 euro voor stichting De Klub voor het realiseren van een digitaal (virtueel) sport- en healthcentrum FUN IE FIT. Een accommodatie met interactieve games, exergames geheten, zoals de WII-sport, Kinect, Playstation en andere fitnessgames.

Fotoreportage: Nick Zweers en Coen Mulder
(Klik hier voor alle 222 foto's van Coen)

Fotoreportage (42 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina