Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
28-03-2012  

AWV De Zwaluwen presenteert zich bij sponsor

 

ALMELO – De Almelose Wieler Vereniging De Zwaluwen heeft zich als club gepresenteerd bij hoofdsponsor Löwik Meubelen in Vriezenveen. Eerder deze week toog de club dan ook met alles wat het in huis heeft naar Vriezenveen om de banden weer wat aan te halen en te vieren dat Löwik Meubelen al 30 jaar clubsponsor is.
Een geste die door oud- profwielrenner Gerben Löwik zeer op prijs gesteld werd. De oud- prof is na zijn actieve carrière nu volop bezig met zijn burgerloopbaan in het familiebedrijf.
“Mijn wielercarrière is ooit begonnen bij de Zwaluwen Almelo, een fantastische tijd met heel veel mooie herinneringen. Nu ik in plaats van tussen de wielen, tussen de meubelen actief ben, vind ik het geweldig om de hele vereniging hier te kunnen begroeten in onze showroom te Vriezenveen. Voor mijn vader betekent AWV de Zwaluwen veel meer dan alleen hoofdsponsor zijn, want ook hij is hier besmet geraakt met het wielervirus’, aldus Gerben Löwik.

Löwik Meubelen was ook actief als sponsor in de professionele wielerwereld tot zelfs een UCI licentie aan toe. Hoogtepunten in die tijd waren de nationale titels van Bram Tankink en Arno Wallaard. Inmiddels richt Löwik Meubelen haar sponsoractiviteiten meer op de basisport zoals AWV De Zwaluwen, dat nationaal bekend staat als een echte opleidingsvereniging.

Fotoreportage: Dick Soepenberg
- www.sportfoto.nl
 

Fotoreportage (4 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina