Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
23-03-2012  

Noordikleerling wint reis naar New York

 

ALMELO – Noordikleerling Lennert van de Pol uit Almelo heeft het winnende essay geschreven voor de Odd Fellows essaywedstrijd. Hij heeft daarmee een reis naar de Verenigde Naties in New York gewonnen.
De essaywedstrijd werd georganiseerd door de stichting IOOF (Independent Order of Odd Fellows). Leerlingen van V4 en V5 van 16 jaar en ouder konden meedoen door een essay te schrijven over een onderwerp dat met de Verenigde Naties te maken had. Met als hoofdprijs dus een verzorgde reis naar New York.

Spannende finale
Op donderdagavond 22 maart vond de finale plaats op de vestiging Noordikslaan. De drie finalisten Liset Visscher, Mike Wendels en Lennert van de Pol, presenteerden hun essay voor publiek en jury en moesten twee vragen beantwoorden. Na een nek-aan-nek race tussen de kandidaten hakte de jury uiteindelijk de knoop door: Lennert werd uitgeroepen tot winnaar.

New York
Lennert was de koning te rijk. Hij kan zich nu gaan voorbereiden op de reis naar New York die hij begin juli gaat maken samen met zo’n 160 andere winnaars uit de hele wereld.

Archief
Terug naar vorige pagina