Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
23-03-2012  

Nachtelijk feest na bekerwinst op AZ

 

ALMELO – Enige honderden supporters van Heracles Almelo wachtte in de nacht van donderdag op vrijdag hun favorieten op bij thuiskomst na de zege op AZ waardoor voor het eerst in de historie van Heracles Almelo de finale van de KNVB-beker werd bereikt. De Heraclieden versloegen in de verlenging van de zinderende halve finale AZ in Alkmaar met 2-4 door doelpunten van Everton, Quansah, Bruns en Gouriye. Op 8 april (1e Paasdag, aanvang 18.00 uur) gaat het zwart-witte legioen op naar ‘De Kuip’ in Rotterdam om in de finale PSV te verslaan!

Ticketverkoop
De ticketverkoop gaat vanochtend om 09.00 uur online van start, in het Polmanstadion kan men vanaf 14.00 uur terecht. Er zijn diverse arrangementen beschikbaar. Tot en met uiterlijk vrijdag 30 maart heeft u de mogelijkheid om u aan te melden via bekerfinale@heracles.nl U ontvangt na vrijdag 30 maart een schriftelijke bevestiging met het definitieve programma.

Kijk naar de foto's van Coen Mulder en Roel Immink
(Klik hier voor de 54 foto's van het vertrek van de supporters en klik hier voor de 85 foto's van de nachtelijke aankomst in Almelo)

Archief
Terug naar vorige pagina