Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
19-12-2011  

ZorgAccent & Thuiszorg NWT terug in Almelo


Het oude hoofdkantoor aan de Zeearend 2 te Almelo is inmiddels verkocht.
 

Denken in mogelijkheden
‘We zullen deze naam als ‘paraplunaam’ gaan gebruiken: bijvoorbeeld ZorgAccent De Koppel. Binnen de thuiszorg wordt de naam ZorgAccent Thuiszorg, bijvoorbeeld ZorgAccent Thuiszorg, team Holten’, aldus Irma Harmelink.
Niet alleen de naam, maar ook de hele huisstijl heeft een metamorfose ondergaan. De naam ZorgAccent is opgebouwd uit vele verschillende kleuren. ‘Wij zijn erg trots op het resultaat dat door onze eigen afdeling communicatie ontworpen is. De vele kleurtinten staan symbool voor de grote verscheidenheid aan cliënten en medewerkers die wij hebben, maar ook voor de verschillende diensten die wij aanbieden. De verschillende kleurnuances geven aan dat ieder mens uniek is en dat wij met respect voor de eigenheid van ieder mens (zowel cliënt, medewerker als vrijwilliger) de zorg en ons personeelsbeleid hierop afstemmen.’
Ook de slogan is vernieuwd. ‘Wij vinden het belangrijk dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. En dat zij een hoge kwaliteit van leven ervaren. Daarom kijken wij samen met onze cliënt naar mogelijkheden zodat hij/zij het leven kan leiden zoals hij/zij dat wil. Maar ook dat onze medewerkers en vrijwilligers hun werk met zoveel mogelijk plezier en voldoening kunnen uitvoeren. Onze nieuwe slogan drukt dit mooi uit: ZorgAccent denkt in mogelijkheden.’

Nieuw adres hoofdkantoor
Per 1 december is het hoofdkantoor van ZorgAccent verhuisd van de Sanatoriumlaan 20 in Hellendoorn naar de Bellavistastaat 3 in Almelo.
Met de verhuizing is er nu één centraal hoofdkantoor waar alle ondersteunende afdelingen (zoals Personeel & Organisatie, Financiële administratie, Kwaliteit, Communicatie & PR en Opleidingen) werken. Daardoor zijn de onderlinge lijnen kort wat de efficiency bevordert.
Het algemene telefoonnummer blijft ongewijzigd: 0900 0678 (lokaal tarief).
 

Archief
Terug naar vorige pagina