Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
16-12-2011  

Introductie 3 nieuwe modellen bij Opel Kamp


Verkoopadviseur Koen Borgers en directeur Mark Kamp (r) bij de nieuwe Astra GTC
 

ALMELO - Op 15, 16 en 17 december is bij Opel Kamp aan de Weezebeeksingel de introductieshow van drie nieuwe Opel modellen.
De nieuwe Opel Astra GTC laat zien dat een compacte vijfzitter met coupé-look spannend kan zijn en met de HiPerStrut-voorwielophanging, bekend van de Insignia OPC, ook wendbaar en stuurzeker is.
De nieuwe luxe reisauto Opel Zafira Tourer biedt een ongekend comfort voor een 7-persoons MPV-auto en bovendien een fantastisch zicht door de panoramische voorruit. Bovendien leverbaar in een breed aanbod van zuinige, doch krachtige benzine- en dieselmotoren.
Als derde de elektrische auto van Opel, de Ampera. De fluisterstille auto is van alle comfort voorzien en belangrijk voor zakelijke reizigers, de elektromotor wordt gevoed door een range extender (=motor generator), waardoor de actieradius wordt vergroot naar ruim 500 kilometer en de bijtelling is 0%.
Onze fotograaf was erg onder de indruk van de mogelijkheden die de Ampera te bieden had en is nu na zijn proefrit in de Ampera thuis zijn centjes aan het tellen.

Foto's: Nick Zweers Fotografie

Fotoreportage (5 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina