Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
20-11-2011  

Landzaat, Boschker en Brama op bezoek PH B1

 

ALMELO - De familieavond van PH B1 werd afgelopen donderdag vereerd met hoog bezoek. Maar liefst 3 spelers van F.C. Twente, Sander Boschker, Denny Landzaat en Wout Brama – die zijn jeugdopleiding bij PH doorliep - maakten hun opwachting. De golfkantine was voor deze gelegenheid door een aantal vrijwilligers onder leiding van Paul van Iersel omgetoverd tot een echte TV studio, inclusief felle lampen, TV-schermen, tafelmicrofoons en een professioneel camerateam aangevoerd door Wim Pas van Pascampro.

Annemarie van Putten, de kersverse voorzitter van PH-Almelo, ontving als een volleerd presentatrice de gasten en interviewde de spelers, afgewisseld met beelden uit hun carrière. Het studiopubliek, voornamelijk bestaande uit spelers en ouders van B1, hing aan de lippen van de mannen van Co Adriaanse die op vermakelijke toon vertelden over voorvallen uit hun sportieve verleden.

Na de pauze namen Wout, Sander en Denny ieder een gedeelte van de spelers van B1 onder de hoede en werd in een 3-tal parallelsessies verder gesproken over de diverse aspecten van de gemeenschappelijke passie, voetbal. Gelijktijdig werd in de studio voor het oog van de ouders van de B1 spelers Elly en Harry Brama geïnterviewd. De ouders van Wout gaven aan wat het betekent als je zoon op 12-jarige leeftijd naar F.C. Twente gaat en welke invloed dit heeft op het gezinsleven.

Nadat de 3 sessies beëindigd waren gaf vanuit elke groep 1 speler van B1 een terugkoppeling aan het publiek en werd er ingegaan op hetgeen ze opgestoken hadden van de profs. Na het uitdelen van de foto’s met handtekeningen kwam er een einde aan deze zeer geslaagde avond, die zeker voor herhaling vatbaar is.

De avond heeft overigens al een eerste positief resultaat opgeleverd; PH B1 verloor zaterdag 19 november weliswaar met 3-0 van Schalkhaar, maar voetbalde als een hecht team en vol passie.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina