Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
01-11-2011  

Advocatenkantoor Ten Cate is failliet

 

ALMELO – Advocatenkantoor ten Cate aan de Egbert Gorterstraat is failliet. Het faillissement is door Mr. Eric Breuning ten Cate en vennoot Mr. Philip Kleijn van Willigen zelf aangevraagd. In de afgelopen tijd is geprobeerd het personeel elders onder te brengen en drie advocaten zijn vandaag hun eigen kantoor begonnen onder de naam Centrum Advocaten. Ook de lopende zaken zijn elders ondergebracht zodat cliënten niet getroffen worden en geen vertraging in lopende procedures optreed. Mogelijk volgt ook een doorstart van een afgeslankt advocatenkantoor ten Cate. De belastingdienst is de grootste schuldeiser.
Ten Cate Advocaten zou volgens plan al verhuizen naar het in verbouwing zijnde Twenthe Centrum om ruimte te maken voor de Justitiële Archiefdienst Oost Nederland.
Ten Cate Advocaten was gespecialiseerd in o.a. Personen- en Familierecht, Letselschade, Arbeidsrecht, Sociaal Zekerheidsrecht, Strafrecht, Huur- en Consumentenrecht, Verbintenissenrecht en Incasso, Bestuursrecht en Ondernemingsrecht.

Archief
Terug naar vorige pagina