Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
06-08-2011  

Over: Cannabis Almelonia

 

Kijk ik op de site van de VVD Almelo omdat ik even niks beters te doen had, zie ik daar dat in het “smoelenportaal” ze de smoelen van ome Gerrit en Johan zijn vergeten. (ja, ja, tzal wel…)
Kun je nagaan. Hebben ze een website en dan kijkt niemand er naar. Ben ik nou de enige gup die daar achter komt? Kan toch niet zo zijn… Verder wel grappig.. Ik mag die lui wel. Trouwens wel direct aangepast door de webmaster. Niet lulluh, maar poetse. Ik krijg de laatste tijd trouwens steeds meer de neiging richting VVD en ik ben niet aan de drank, ook niet aan de heroïne of ander snuif spul. En ik wordt ook nog steeds opa van een meisje, dus daar kan het niet aan liggen. Volgens de webmaster ligt het aan de leeftijd.. Wijsheid klomt met de jaren zegt hij. Ik denk dat ik hem maar ga slaan even, want ik ben al heel wijs, al eeuwen…

Eigenlijk ben ik het “gezeik” helemaal zat. Polderen, polderen en nog eens polderen. Daar was ik ooit ook eens erg goed in, maar in principe heb ik nu meer geschiedenis dan toekomst (56 jaar)
Het Ten Cate stadion had er al moeten staan. Of het ASITO stadion, what´s in a name?

Oh ja, nog wat id´tjes voor de PvdA om over te nemen. Minder verkeersborden in Almelo. In de hele bebouwde kom maximaal 30 km per uur, ook voor fietsers hardlopers en scoot´s. (ik noem dit maar, want zo heb je een onderhandelingspuntje wat je dan kan laten vallen)
En meneer Hammink (en alle andere sportliefhebbers. Zal ik mijn voorstel voor een trimparcours in de Schelfhorts en andere wijken even opzoeken. De foto heb ik al kunnen traceren….

En ik begrijp er even nu helemaal niks meer van. Worden verenigingen door subsidiestops gedwongen om creatief te zijn. Om nu zelf de broek op te houden. Middelen te vinden die de samenleving geen geld kosten. Nou is zo’n sportvereniging aan de Rietstraat succesvol bezig met een hennep kwekerij en nou mag dat in ene niet. Goed, dt illegaal aftappeb van stroom is wel een foutje, maar ach, het verkopen van weed is ook niet legaal, maar ook niet illegaal, oh, ja het wordt gedoogd.

Ik weet een manier dus dat de Gemeente Almelo meteen uuit de kosten is en de begroting kloppend heeft. Wat… zelfs geld over houdt.
Weed gaan kweken. Cannabis Almelonia commercieel gaan kweken

Goed zo CDA-jongeren, jullie hebben gelijk

Oh ja, ons huis aan de Platanenstraat is te koop: wie biedt?

Vind ik, Chris...

Archief
Terug naar vorige pagina