Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
20-02-2011  

Kort door de bocht…


De enige olie in België zit in de frietzak, Chris! (red.)
 

Waar we op moeten bezuinigen is b.v. die katten uit bomen laten halen door de brandweer op kosten van de samenleving, dus de belastingbetaler. Kost een paar miljoen per jaar zo heb ik vernomen… Óf de eigenaar (m/v) moet dat zelf betalen óf je laat de kat gewoon uit zich zelf uit de boom komen, al of niet geholpen door de zwaartekracht. Een kat komt altijd op de pootjes terecht. Kijk, zo’n kat maar uiteindelijk uit de boom schieten, da’s ook niet kies, dat doen we alleen met lawaaiige vogels en andere kraaien en zo. Maar niet met katten want die kunnen niet vliegen en schijten mijn wasgoed niet onder…
En ik hou echt van dieren… op mijn bord….

Maar mooie poep wat daar in die Arabische wereld gebeurd… Laat ze mooi die dictatuur houden daar, want ik wil wel mijn benzine kunnen blijven tanken hoor!!!! Texaco, Chevron, Q-8…..
Wel lagguh hoor, ‘t zijn net mensen die Moslims.. Was ik in 1982 nog in Dubai met mijn bussie, mochten Hanny en ik alleen maar samen zwemmen op het familiestrand en dan Hanny nog alleen maar in een zwempaktent uit het jaar nul (0, zero). Moet je nu eens kijken. De mooiste vrouwen in de mooiste bikini’s… Dus het geld gaat ook daar winnen van het geloof…..

En nu dat rapport van Deetman op de markt is.. Ruim 1000 (!!) duizend dus, katholieke priesters en andere waardigheidbekleders (of beter bekladders) die ooit eens seksueel misbuik hebben gemaakt van minderjarige kids…
Dus Geertje Wilders, wanneer hoor ik jou daar eens over? Jij hebt de heilige overtuiging en geloofd stellig (in de volksmond heet dat vinden dus) dat alle Moslims “flikkers” zijn (eigen woorden), maar wanneer hoor ik je nu eens over die katholieken? Een paar (1000) van die minkukels en dat vind ik dus dat alle katholieken naar het land van oorsprong moeten en dat is Italië dus. Opzouten naar de Paus en het Vaticaan…. Er uit met die gasjes… Op naar Berlusconi land.. Ook zoiets. Kun je je voorstellen? Balkenende als Berlusconi?
En dat in een Verenigd Europa…! En hier hoor je Brussel dus helemaal niet over, over die Berlusconi..
Maar Brussel ligt dan ook in België en waar je mee omgaat wordt je mee besmet.
Het wereldrecord in land zonder regering. Zelfs voorbij aan Irak. En daar oor je die Wilders dus helemaal niet over…..
Ik ga dus beslist niet meer emigreren naar België.. wat een patat land.
Annexeren die handel.. Zit er olie???

Zo dat was weer lekker kost door de bocht..

Vind ik, Chris…

Archief
Terug naar vorige pagina