Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
18-02-2011  

Hoe wilders kan je zijn…


Knip for president !
 

Sorry hoor ome Gerrit, dat ik er en dee teveel bij je naam zette en die haa achter van Woudenbergh ben vergeten.. Ik moet toch meer aan de drank.
En dat heel veel Wilders gasjes denken dat die Geert minister president is. Hoe wilders kan je zijn… (blond…. Wilders… capice????)
En dan die gasjes die zo’n meisje de fiets afjatten en dan nog even een paar schoppen na geven en dan helemaal het toppertje… ze zetten het nog op JoeTroep ook nog!!! Hoe wilders kan je zijn?
En dan die bezuinigingen. Overal wordt dus bezuinigd en iedereen vindt ook dat er bezuinigd moet worden, maar niet op defensie, natuur, kunst, cultuur, ontwikkelingshulp, ambtenaren, zorg, wegen, rechtspraak, etc. etc. etc… Dan moeten de belastingen omlaag en de zorg moet beter, de wegen moeten beter en 3 baans..
Er mag dus nergens op bezuinigd worden, de belastingen moeten omlaag, maar het overheidtekort moet naar beneden.
Uhm, tsja, hoe nu???
Oh ja iedereen vind dus dat we op de verkeerde plekken bezuinigen… dat is het..
Hoe wilders kan je zijn?
En dat we nu eindelijk met 130 over die afsluitdijk mogen jagen om 27 seconden eerder aan de overkant te zijn… Ik kan dat nu meten met onze leuke Panda.. Nou, die 10 km/u kost een slok op een glas melk… Dat zijn dus hele dure 27 seconden… Hoe wilders kan je zijn….?
Maar wanneer je het er voor over hebt…. Extra benzine is weer extra geld in de staatsknip…
Ik ben benieuwd hoeveel extra ongelukken dat gaat opleveren. Een voordeel is wel, wanneer je met 130 tegen een vangrail knalt, ben je zeker dood. Met 100 heb je nog kans om te overleven en dat je auto niet totaalpuin is. En dood zijn is goedkoper dan invalide wezen..
Nu we het toch over bezuinigingen hebben.. Waarom dan ook die meer rijstroken. Laten we de zaak toch mooi onveilig houden. Meer doden in het verkeer, meer auto’s totaal in puin… Alleen maar goed voor de economie..
Hoe wilders kun je zijn…? Of is het kan?

Geloof ik en is mijn heilige veronderstelling.. (citaat Wilders)

Chris.

P.s. Het nieuwe Heracles stadion had er al moeten staan en complimenten aan de supporters…

Archief
Terug naar vorige pagina