Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
31-12-2010  

Over: ambities, schelden en legaliseren…

 

Joepie weer de laatste dit jaar. Kunnen we snel beginnen met de eerste.
Goede voornemens? Nee niet echt….. Nog meer vakantie nemen, want ik vind vakantiewerk zo leuk…..

Wat ik niet begrijp is sommige hondenbezitters. Moet je ze horen schelden op die lieve viervoeter tijdens het uitlaten. Niet te filmen. En dat zijn dan dierenliefhebbers? Of is het gewoon een uitlaatklep ergens voor. Bijvoorbeeld in plaats van de vrouw helemaal de huid vol schelden de hond maar als pispaal… Ik hou ook van honden. Vooral van Duitse Herders. Die smaken het best…..

En wat ik ook niet begrijp is die IISPA. GodsAllahBuddahmachtig wat een gebouw…
Ik moest weer even denken aan dat voetbalstadion toen in Abidjan (dat ligt in Ivoorkust) Ja ik kom nog wel eens ergens….
Die gasten daar hebben geen nagel om hun achterwerkt te krabben, maar daar staat (stond?) me toch een stadion. Van die centen kon/kan de helft van de bevolking daar minimaal een maand te eten krijgen….
Die IISPA is me toch een mooi halletje, maar dat voor en stad als Almelo? Ik zou het prima vinden als de ambitieuze plannen van ome Anthon (Sjoers weet je nog wel toen, wethouder en nu gewoon burger en CDA-er en nog steeds overgewicht hebbende). In zo’n ambiance van dat mooie stadhuis, monorail, mooi centrum, mooi city markers, mooi nieuw stadion, mooi ROC, etc. Daar past zo’n IISPA mooi in. Maar nu de raad een beetje bang is geworden en al die mooie ambities het ronde archief in gaan. Dan krijg ik het gevoel van het bekende vaandel op die bekende boot vol met modder.
Jammer hoor…
Weg alle ambities? Ome Gijs, ome Gerrit, hallo CDA? Gaan we weer potten?
Beter rood staan, dan krap zitten.

Het Almelo-Nordhorn kanaal moet weer bevaarbaar worden voor de recreatievaart en schaatsen.
Hoe zet je Almelo op de nationale kaart? Een snelheiddeken neerleggen. Kom je mooi op RTL nieuws……
CDA-jongeren, als ik jong was zou ik op jullie stemmen even. De huis wied telers moeten gaan verkassen. Overheid ga wied telen. Miljoenen inkomen!!!! Export product nummer 1 wordt dat.
Alle drugs legaliseren. Dan kan ik mijn zware fietsslotketting thuis laten en mijn autoradio in de auto laten zitten…

Hou ze alle 10 bij elkaar...

Vind ik…

Chris

P.S.
Te koop: Huis schoonvader. Beymahuis 9, Almelo
Mocht iemand interesse hebben in ons huis aan de Platanenstraat 4, Almelo
Onze A-32 op Flevo Natuur is te huur...
Call me: Tel.: 06 - 51033428

Archief
Terug naar vorige pagina