Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
18-04-2010  

Over: Pedo's, afrossen en zeg maar…

 

En nou gaat die 2e paus ook nog eens zeggen dat niet het celibaat de schuldige is van al die pedofilatilistische handelingen van al die paters en andere katholieke geestelijken, nee het zijn de homofilatelistische geaardheden die het hem doen. En dat dus onderbouwd met wetenschappelijke rapporten. Het is maar welk boek die holmaat van de paus voorgeschoteld heeft gekregen. Bah, wat een kerk. En dan nog een heleboel onder de mat schuiven. Nou ik heb dus in mij studieboeken gelezen dat pedofilie een afwijking (wetenschappelijk verantwoorde term overigens, in de volksmond ook wel ziekte genoemd) is, die nooit meer geneest. Ik wil niet zeggen “aan het kruis met die pedofielen” maar ik zit toch te denken aan een chemische castratie. Een fysieke gaat mij echt iets te ver, maar mocht zo’n pedo ook nog eens het leven van zo’n kin genomen hebben, zo’n Dutroux b.v. Ach, maak daar maar een eunuchje van. Misbruik van kinderen, onbespreekbaar. Van kinderen blijf je gewoon af. Punt.
En dan de homo’s nog even langs de zijlijn de schuld geven. Die gast heeft tzt voor Petrus heel wat uit te leggen.
En nu we het toch over voetballen hebben (zijlijn) Eén miljoen voor die bekerfinale die Feyenoord toch gaat verliezen. En dat dus gemeenschapsgeld! Gewoon die finale in La Rouchet laten voetballen, (amateurclub in de Province, Frankrijk, zonder publiek. Die publieksgeluiden zijn wel te koop op CD.
In die badkuip en dat ufootje een paar loei van een beeldschermen en ieder zo zijn plezier. De publieksgeluiden terugkoppelen naar La Rouchet, voor de spelers.
En ik blijf er bij, dat hooligans gedoe, gewoon reguleren. Deed Julius ook. In een arena, media er bij, vette uitzendrechten en dan elkaar gewoon flink laten afrossen rond de middenstip. Toegangskaartje minimaal € 25,=. Voetbal is toch oorlog…..?
Zeg maar, zeg maar, zeg maar, zeg maar, zeg maar, zeg maar, zeg maar, zeg maar, zeg maar, zeg maar, zeg maar, zeg maar, zeg maar, zeg maar, zeg maar, zeg maar, zeg maar, zeg maar, zeg maar, zeg maar, zeg maar, zeg maar.
Zo dat heb ik ook weer gezegd, zeg maar.. Hét nieuwe stop woord van Nederland, zeg maar.
Is het geen bank uit IJsland dat de werel economie op zijn kop zet in Nederland, dan is het wel een vulkaan. Wat een bananenrepubliek. Laat ze gewoon maar weer terug gaan naar hun core-buisiniss en dat is vissen… zeg maar.
Almelo:
De toerist geeft Almelo het beste cijfer van alle steden uit Twente. Horeca binnenstad. En wie was daar ook al weer de afgelopen eeuwen verantwoordelijk voor? Hoe heet die gast ook al weer? Uhm, uhm… oh ja ome Anthon Sjoers. Hmmm, jammer dat die weg is. Goed gedaan ome Anthon…..
Menno Knip weg, Reinier van Broekhoven weg, Anthon Sjoers weg, Bert Kuiper weg en ome Theo Schouten gaat echt niet in de raad zitten hoor, neem dat van mij aan. Daar istie veelste groot voor. Die gaat ergens burgemeester worden of iets hoogs in de regio.
En ik ga mijn winterbanden omwisselen voor gewone. De zomer komt er aan… zeg maar..
En Twente landskampioenen Heracles 5e van boven en die Europees voetbal in de Grolsch Veste.
Hmm, weer een week wachten.
Zeg maar doei… Chris….
P.s. De afbeelding van het raam kreeg ik opgestuurd via een oplettende lezer. Volgens haar een raam in de De Onze Lieve Moeder (DOM) van Keulen? Wie geeft ons opheldering waar dit raam staat?
Of het moet inmiddels al vervangen zijn….
Laat het duidelijk zijn: ik ben boos op het Katholieke instituut.

Groet’n Chris.

Archief
Terug naar vorige pagina