Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
03-03-2010  

Over: moeders, polletjetiek, en Haags lullen…

 

Nou moet het toch niet gekker worden met die moeder van mij. Dat ze zo nu en dan een wereldrecord zwemt en inmiddels al 4 vierkante meter gouden, bronzen en zilveren medailles heeft hangen (mooi voor de erfenis toch?) gaat ze nu ook al de polletiek in!!!
Bij één of andere werknemers groepering of zo in Oldenzaal.
Nu moet je weten dat ze al tig jaar van een AOW en een pensioen geniet en haar werk niks met werknemer te maken heeft, gaat ze met die gasjes in ze.
En een lol dat ze heeft. Ze is natuurlijk een BN-ner in Oldenzaal en wereldberoemd daar in dat Boeskoolstadje, dus die WG neemt haat natuurlijk bij de hand.
Kunnen ze best gebruiken daar. Leuk groepje overigens en ook door het politieke spel (in de volksmond “vuil spel” 4 jaar geleden aan de kant gezet.
Enfin, houd “da olle mens” mooi van de straat. Hoewel met dat flyeren moet ze juist de straat op. Maar goed, dat hou haar mooi uit de kroeg. Hoewel, menig politiek café wordt in de kroeg gehouden.
Nou ja ze heeft er lol in en dat houdt haar bezig.
Die geraniums koop ik ook niet meer voor haar, want die laat ze maar dood gaan.
Ook geen respect meer voor de geranium.
Verder is ze wel lief hoor, maar voor je het weet is ze de oudste gemeenteraadslid van Nederland. Komt ze weer op RTL-4 en moet ik dat weer 2 maanden en drie weken en 8 dagen aanhoren van iedereen, hoe goed ze is.
En dat weet ik nu wel zo langzamerhand.

E nog even over de landelijke polletjetiek over die wilders. Lees ik:
Behalve op de AOW leeftijd wil hij op andere punten, zoals een immigratiestop, is hij bereid water bij de wijn te doen. De verhoging van de AOW-leeftijd nog niet door de Kamer is, dus dat is makkelijk lullen van die gast. Dat hij op andere punten bereid is water bij de wijn te doen, betekent volgens hem niet dat hij 'Haags' bezig is. Wilders heeft altijd veel kritiek op het CDA gehad, maar is wel bereid met de partij te regeren. Eventueel is de partijleider bereid gedoogsteun te geven aan een minderheidskabinet van CDA en VVD. Maar hij zit natuurlijk liever zelf aan het roer. En dat gaat hem zeker weten nog slechter af dan dat peddelgedoe met die miep in dat bootje bij zijn reclame filmpje die minimaal de loden Loeki verdient.
Kortom, hij gaat al richting Haags lullen en dat terwijl hij daar altijd wars van is geweest.
Ach zo zie je maar..

Groet’n Chris

Archief
Terug naar vorige pagina