Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
23-02-2010  

Over: Gehad hebben, flyergedoe en excuusje

 

Die Henri Stegehuis. Die is “mij helemaal zat” mailt die. Dat ik Bert Kozijn “for president” wil. (Eigenlijk is dat Wouter Bos, maar dat wordt een ander verhaal) Hij dus niet blijkbaar. Hij had ome Bert (Ko) het liefst helemaal van de lijst weggestemd. Kijk dat is nou het leuke van de politiek in Nederland. Ik vind dit en iemand anders vind dat. Alleen ben ik Henri helemaal niet zat. Ik ben liever helemaal zat van een lekker biertje. Nu weet ik dat Henri wel lid is van de PvdA en daar is dus niks mis mee, alleen hij vindt dat ome Bert het Raam uit kan (Kozijn – Raam, snappie = leuke woordspeling). Verschillen we hier van mening. Heerlijk toch?

En dan dat flyergedoe rondom die politieke bijeenkomst laatst in het Polmanstadion. Dat iemand van de VVD stiekem flyers weggooide van de BBA. Ach het lijken wel verkiezingen…
Maar wel VVD onwaardig. VVD is toch een partij voor de ondernemers en het vrije ondernemerschap. Nu heeft de BBA niet betaald voor die bijeenkomst en deden dan ook niet mee. Dus die centen houden ze in hun zak. Dan staan ze wel bij de ingang flyers uit te delen. Ja logisch, in de passage was rond die tijd geen kip te bekennen. Daar zou ik ook niet gaan staan. Ik vind het een typische VVD stunt van de BBA, en dat zou dus respect moeten afdwingen bij de VVD, zo van stom stom stom, dat wij daar niet opgekomen zijn. Wel scoren op andermans kosten. Dat is pas ondernemerschap heren van de VVD!

En nu we het toch over de BBA hebben.

In mijn vorige column heb ik gezegd dat ze afgelopen zaterdag niet op de politieke Koorn markt waren. Nou ze waren er wel blijkbaar, alleen niet statisch op één plek, maar mobiel over de hele promenade heen, zo heb ik begrepen. Dus het klopt, ik heb ze dus niet zien “uitkramen”. Excuus en jullie krijgen die ene zetel terug van mij. Maar wel de SP die kraamden wederom uit door geweldige afwezigheid. Wel lag een groot spandoek op de kraam en nog wat sponsjes en verder nada.
En dat voor 4 jaar drie keer ruim 1100 euro elke maand netto op de rekening van die SP. Suuuur gemeenschapsgeld.

Enfin, de zomer komt er weer aan…

Groet’n Chris

Archief
Terug naar vorige pagina