Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
20-02-2010  

Over: Man een man, woord een woord en CeDeA

 

Dank je wel hoor CeDeAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah (orgastisch) dat je dit kabinet hebt laten ploffen. En wat is het uiteindelijke resultaat? Dat onze jongen toch (terecht) uit Oeroeskan ofzo weg gaan. Dus wat heb je er mee gewonnen CeDeAaaah (iets minder orgastisch nu)? Nada, noppes, niks dus.
Goed zo Wouter dat je je poot stijf hebt gehouden en niet die keutel ingetrokken voor dat stelletje moraalridders van een KristenUnie en CeDeAh.
Ik heb lang achter die JP gestaan, maar nu heb ik het helemaal gehad met die hele Christelijke (CDA, CU) zooi. (Ja, sorry moeders..)
Het grote moddrgooien kan nu weer beginnen. Jammer…
Even kort door de bocht. Legaliseren die hard drugs, dan heeft die Taliban geen inkomen meer uit die papaver en meteen napalm over die papavervelden. Koolzaadteelt subsidiëren en daar mooi brandstof van maken.

Geen enkel kabinet JP heeft dus een rit uitgereden, maar ze zijn wel heel lang aan het roer. Massa is kassa dus. Niet echt kwaliteit, maar wel kwantiteit dus.
Ach, ze hebben ook wel wat goeds gedaan en het waren niet allemaal de eenvoudigste jaren. En Wouter heeft tot nu toe de crisis best goed aangepakt hoor en op cultuur heeft Plassterk het ook wel goed gedaan. De zorg is redelijk op het spoor gezet.
We moeten in Nederland niet lopen te zeiken, want op mondiaal niveau staan we oin de bovenste regionen, voor wat betreft welzijn en welvaart.
En als je het niet aanstaat, ga alsjeblieft emigreren.
Ik ben eigenlijk dat azijngezeik spuugzat. Ik denk dat ik maar naar Frankrijk ga.
Ik heb in Almelo en in Nederland in ieder geval meer geschiedenis dan toerkomst..

Even weer terug op het opstappen van BE4.
Maar aan de andere kant krijgt die eikel van een Geert Wilders nu wel de kans om 24 zetels te bemachtigen bij de volgende verkiezingen. En samen met die VVD en Rita TON-bagger en misschien wel ook wel van die rechtse KristenUnie en ook wel grote groepen van die andere moraalridders van het CeDeAh lopen we de kans op een helemaal verkeerde coalitie.
Maar dat heft weer het gevolg dat we als dit kabinet er komt, volgend jaar februari weer verkiezingen krijgen en dat kost de belastingbetalers weer een bak centen, die beter gebruikt kunnen worden voor onderwijs en ouderen zorg.
Want een regering met die maf van een Wilders zou het zelfde zijn als toen met die Pimmel Fortuin, zou toch ruzie zijn en niet een lang leven beschoren. Enfin we zien wel waar het schip aan komt, maar ik geniet wel met volle teugen. Om het maar in normaal Nederlands te zeggen: Het zal mij allemaal de reet roesten.
Lokaal even PvdA (Bert Kozijn) en landelijk Woutertje Bos. Knap gedaan jochie… Een man een man, een woord een woord…
Twas koud op de politieke markt. En wie waren er weer niet? Juist ja de SP. Weg er mee (rapt) En waarom BBA er niet was? Hmm Marcel, gemiste kans. Kost je één stoel. Ipv van drie krijg je er nu twee van mij.

Groet’n Chris

Ingezonden reactie:

Sorry Chris kleine vergissing van je, want BBA was er wel en is niet zo statisch. Van Oranjestraat tot Oude Veemarkt en op de markt werd onder het motto 'Fluit ze d'r uit' heel wat afgefloten in de stad. Da's vier!

Archief
Terug naar vorige pagina