Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
07-02-2010  

Over: Wilders gehakt, en heb het door

 

Nu wordt er niet alleen bij ons in de Goossenmaat gemoord, maar ook justitie vermoord mensen, zo lees ik laatst in De Spits.
Lees ik daar: “Justitie maakt gehakt van Wilders”.
Nou was die vent bij leven al niet te pruimen, maar als gehakt, kan die volgens mij direct de kliko in. Gehakt van Wilders komt nooit een of andere keuring door.
En dat die zool van een Moskovisch (kan die naam zo langzamerhand ook al niet goed uit mijn strot cq toetsenbord krijgen) zo’n achterlijke ook nog eens gaat verdedigen.
Staat die Wilders met z’n ongelijkte smoel nog te beweren dat het gerecht geen bevoegdheid heeft en weet ik veel wat voor een onzin. En uiteindelijk dat hij geen respect en vertrouwen heeft in de rechtsstaat! By all means, als er één geen respect heeft voor zijn medemens is het die Wilders wel. Logisch dat hij bijna niet meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen. Hij kan geen geschikte mensen vinden. Nou dat is nog al duidelijk, geschikte mensen gaan helemaal niet met zo’n ongeschikte siepel in zee.

En helemaal heb ik het wel weer gehad met die gemeenteraadsverkiezingen. Loop ik in Utrecht, wordt er geflyerd voor onder andere D66. Staat die Pechtold op die flyer. Wat heeft die gup nou te maken met D66 Utrecht? Die moet gewoon opzouten naar Den Haag en pas zijn mond weer open doen volgend jaar bij de Kamerverkiezingen.
Dus: Den Haag bemoei je niet met de lokale politiek en verkiezingen. De\SP maakt het helemaal bond. Daar wordt de gehele campagne aangestuurd vanuit het centrale comité uit Den Haag. Pure communisme en dictatorialisme. En de val van de muur heeft toch geleerd dat dat systeem niet werkt. Nou blijkbaar niet bij die onderontwikkelde SP-ers.
Die voorzitter van de SP Almelo, uhm uhm oh ja Javier Cornelissen (logisch dat ik zijn naam moeilijk kan onthouden, want hij is zo nietszeggend.) beloofd dus dat de SP vaker zijn/haar gezicht zou laten zien in de gemeenteraad. By All Means. Hij geeft dus toe dat de SP de afgelopen 4 jaar er helemaal niks van heeft gebakken. 3x € 1200,= naar de gossepietjes. Dus die mogen van mij ook af door de zijdeur.
Dan die moraalridders van een CDA en CU. Nou CDA mag er dan 3 houden, CU ook wel één stoel. VVD maximaal 4, omdat ik ze wel leuke lieden vind. BBA met 2 terug, Marcel Hubers sowiezo. Dan Bert Hummels ook terug en hoe hij zijn partij dan noemt is mij gehakt. Mag wel LeefBaarAlmelo blijven. D66 met 1 omdat ik Fred Gerritse wel mag, onze Jezus Christ Superstar. GroenLinks met 3.
Gijs Stork met z’n ALA, ala ook terug, goeie vent met heel veel kennis.
Zit ik inmiddels op 16. En de rest 19 stoelen naar de PvdA.
Nou gaat die Marc Geerding (ook een beste vent hoor) van TON ook mee doen en boos te zijn. TOA zou beter zijn, maar hij wil meeliften met die Rita Verdonk. Ok, mag, gewoon meedoen.
En dan heb je Partij Vrij Almelo, alsof we in Almelo gebonden zijn, en dan die Lijst Cete. Gewoon meedoen allemaal. Hartstikke leuk en een hele levenservaring. En ik weet het, want ik heb het ook gedaan. Kost wel ff wat….
En Henk Kosters (bond van oudjes) snel weer bij de pinken zijn hoor en je niet te suur maken want dat is de poletiek niet waard. Denk aan je hart.

Zo ik heb het door…

Groet’n Chris
 

Archief
Terug naar vorige pagina