Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
01-02-2010  

Over: Seks

 

Nee, daar ga ik het niet over hebben, maar zo’n kop trekt wel de aandacht.

Tsja, waar moet je het nu over hebben op politiek niveau? Als zelfs op Malta het al jaren een zooitje is, wat moet het dan van ons Almelo worden. De verkiezingsstrijd is weer begonnen en het is al weer trekken de landelijke politicussen er op uit om lokale polletjetiek te gaan voeden. Om zo vooral maar de gedachte in gang te houden, dat lokale polletjetiek gelijk is aan de landelijke. Mooi niet mensen!!!!Lokaal = anders dan regionaal = weer anders dan landelijk = weer anders dan Europees (lees Brussel!!!!)
en nog meer als toen ik er mee bezig was met de lokale politiek
Het was toen ook helemaal anders in Almelo. Toen had de oppositie nog wat in de melk te brokkelen. Maar de afgelopen 4 jaar is het alleen de coalitie geweest die wat te zeggen had en door gebrek aan samenwerking tussen de oppositie is het echt 3x ruk geweest.
En dan als topper die SP die er echt helemaal niks van heeft gebakken.
Natuurlijk baal ik dat ik door hen mijn blauwe stoel heb veloren, maar wanneer ze nog wat hadden gepresteerd, dan had ik er vrede mee gehad, maar ze hebben er echt helemaal 3x niks van gemaakt. En de rest van de oppositie ook 2x niks. Ja sorry Bert (Hümmels, opperhoofd van LeefBaarAlmelo) maar ook 2x ruk, nada, noppes.
Ik geef dus ome Marcel (Hubers, opperhoofd van de BBA) helemaal gelijk, dat hij niet meedeed aan het afgelopen eerste openbare debat. Ik maakte het nog goeierder, ik ben er helemaal niet geweest.

Ik heb het dus afgelopen dinsdag weer geprobeerd om weer eens een raadsvergadering te volgen, maar dat gaf mij geen plezier. Hoewel het verbazend druk was op de publieke tribune. Maar ook de onderwerpen konden mij niet echt boeien, dus ben ik maar de andere kroeg in gedoken. Daar was het wel gezellig. De koffie op ons gemeentehuis was overigens prima.

Wat valt er verder voor leuks te vertellen. Helemaal goed dat er zaterdagavond niet gestrooid werd. Almelo helemaal wit en lekker rustig op de interne wegen. Mooi man.
Heracles 0-0 tegen Utrecht, het kacheltje brandt 100% en ome Anthon (Sjoers) redt het weer ondanks dat hij passieve informatie heeft gepleegd. Kijk, dat bedoel ik met de kracht van de coalitie. Dat is niet echt leuk, maar ik ga mij er niet druk om maken.

In’t kort en tot de volgende keer.

Bert Kozijn ook als Wethouder voor Bert Kuiper.
Sjoers nog even 4 jaar blijven en dan heeeeeel snel gaan vissen. Maar hij wil dat niet dus neefje Fred (Gerrits, u opperhoofd van D66) mag van mij dan 4 jaar wethouder worden. Dan mag de PvdA van mij de grootste partij worden.
LeefBaarAlmelo (Bertjuuh) blijft, maar alleen als raadslid, niet als wethouder, BBA er weer in, maar dan alleen als die lopende Wikipedia van Almelo (neefje Marcel Hubers) als opperhoofd komt., Ome Gijs (opperhoofd ALA) die ouwe knar, moet ook blijven, want die heeft ook kennis en ervaring

En de complimenten voor de vuilnisophalers met dit weer en gladheid…

Vind ik, Chris dus..

Archief
Terug naar vorige pagina