Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
22-11-2009  

Over: Paardenbelasting, mensenvlees en pvv

 

Eindelijk wordt er iets geregeld over de hondenpoep. Ik ben daar bijna 4 jaar geleden over begonnen (Tja, ja... Redactie). Begrijp je nu waarom ik niet meer in de polletjetiek wil?
Traaaaaag. Maar beter laat dan nooit.
Daarom lieve politieke partijen, lees mijn vomeersels goed en doe er het juiste mee. Scoor er maar mee, als het er maar komt.
Of het nu CL is of VVD, maakt mij niet uit. Als het er maar komt!
En dan: . De opbrengst van de hondenbelasting - jaarlijks 44.000 euro - gaat helemaal op aan bordjes bij de uitlaatgebieden, de afvalbakken en de automaten met (gratis) afvalzakjes.
Jemig de Pemig. 44 rugguh!
Voor ome Jan (Veenstra, ChristenUnie) hoeven er overigens geen uitlaatstroken te worden aangewezen. „Laten buurtbewoners elkaar maar aanspreken op hun gedrag.” Hondenpoep waar het niet hoort, is volgens hem onvermijdelijk. Hij wil jongeren met een taakstraf van Halt die laten opruimen. Nou dat van die taakstraf kan ik helemaal mee in gaan. Maar dat ik de hondenschijt van anderen ga opruimen.
Reed ik laatst weer eens over de Kolthofsingel. Moet je eens kijken wat die paarden daar laten vallen! Ik ga het echt eens filmen.
Belasting heffen op die knollen!
Maar op Java hebben ze helemaal geen hondenpoep probleem. Daar lopen helemaal geen honden los. Daar vreten ze de honden gewoon op. Sateh-hond. Ook een idee.
Ik hou wel van dieren hoor, maar dan wel op mijn bord!
En wel zo’n lief varkentjes knor-knor eten, maar zo’n lekkere Duitse herder, die goed is voor minimaal 1 kilo poep per poepbeurt. En weet je waarom varkensvlees zo populair is? Omdat het het meest lijkt op mensenvlees….
Hypocriet, meten met twee maten… Kattenvlees lijkt mij niks. Maar dat heb ik nog noot gegeten.
Mijn favoriet? Deense Dog en toch Duitse Herder. Maar die Herder mag ook uit België komen. Waar? Kano, Nigeria…. En het was nog Halal ook….

Steeds meer parken in Almelo dank zij de kredietpoep. Mooi geen geld voor nieuwe gebouwen dus dan maar gras er over. Fortezza b.v.
Daar kan de VVD het toch niet mee oneens zijn. (Ome Gerrit???)

En neefje Bert (Hümmels, eenling in LeefBaarAlmelo) moet ook terug koen in de raad hoor. Ik heb mijn stem al beloofd, dus andere mensen, ga voor neef Bert. Hij moet er een stuk of 700 hebben geloof ik. Mag van mij, maar dan daarna ook opzouten….

conceptkandidatenlijst van de Pvda telt nog maar één allochtoon: Nazan Kirkagac.

En die mevrouw uit Venlo benoemde Wilders (nee geen familie) goed: “Snotaap”..
En zo zie je maar weer, niet alleen in Almelo is men over het algemeen dom bezig, maar ook in Venlo. Nogmaals mensen: Lokale politiek is anders dan landelijke politiek!
Sten dus volgend jaar vooral op LOKALE problematiek en ga niet af op het landelijke gemeuk. Dat komt later wel weer..
En dat die pvv geen geschikte kandidaten kon vinden in Venlo verbaast mij niets. In die hele pvv zit geen enkele capabele…. (vind ik)

En in de VS gaat eindelijk een beetje gedogen. Klein beetjes weed mogen nu. Pfffff
Zo nemen ze toch weer iets over van ons.

Dat was ut weer..

Groet’n Chris

Archief
Terug naar vorige pagina