Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
05-06-2008  

Over: tunnelvisie………….

 

 

Op de valreep…

 

 

5 mei een brief aan ome Anthon (wethouder met een tunnelvisie) geschreven en nu al op 22 mei een goed antwoord.

Ik bedoel maar.

En dan nog blijven klagen dat de lokale regering zo traag antwoord en reageert. Of heb ik het gewoon?

Enfin om een lang verhaal lang te maken:

“In uw brief van 5 mei stelt u een aantal vragen over etc. etc etc.”

 

“Wij zijn al sinds begin 2008 op de hoogte van dit probleem. Het is het groots in de door u genoemde en gefotografeerde tunnel, maar het speelt – in meer of mindere mate – in alle vier (!!!) de tunnels (was ik dus ook al achter gekomen) Even ingekort en met eigen woorden: Daarom denken ze (waaronder ik ook)  dat dit gedoe van de vallende tegels niet van het gevolg is van vandalisme.

 

Er zit dus garantie op het werk en de betrokken tegelzetter is ook aangesproken, maar die heeft nu het principe van rekken en er bij blijven. TNO doet nu een onafhankelijk onderzoek en ja, die zijn nog slimmer dan uhm tsja in dit geval dus niet de overheid, dus laten we het maar op een slak houden. “Voor het onderzoek, de rapportage en het advies zijn 2 à 3 maanden nodig. De resultaten worden binnen enkele weken verwacht.

 

Dus wanneer ik terug ben van mijn vakantie ga ik weer eens even bellen met Dhr./Mw. A. Dohmen, want die heeft mijn schrijven behandeld.

Nou mooi toch?

Wordt vervolgd?!

 

Chris

Archief
Terug naar vorige pagina