Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
21-07-2009  

Over: Cocaïne en fietsenrekken

 

Kijk dat bedoel ik nou; wat jammer en eigenlijk ben ik pisnijdig om die gozer. Yuri van Gelder. Fijne vent, goede sporter, leuk niks mis mee, maar toch weer..
Het niet kunnen omgaan met succes en populariteit. Gaat die eikel aan de neuspoeder.
Sportcarrière weg, baan weg, voorbeeld functie weg, misschien wel zijn hele toekomst weg. Hoewel? Een slecht voorbeeld, doet hopelijk niet volgen.


Wat een domoor. Maar is hij nu de enige schuld? Ik vind dat een sportbond dit soort topsporters ook veel beter psychisch moet gaan begeleiden. Neem b.v. die Inge de Bruin. Die heeft ook een te lange tijd psychisch helemaal in het diepe gezeten. Gelukkig is die er goed uitgekomen, als ik de grote billboards moet geloven…. Met haar eigen zwempakkenlijn.
Helemaal goed, maar de lengte van de benen vind ik nét iets te overtrokken. Maar het zal wel verkopen. En zolang die insinuerende teksten nog steeds kunnen, maak ik mij geen Wilders zorgen over de Islamitisering van de Nederlandse samenleving.
Lang leve de Sloggy, Triumph en Inge de Bruin reclame…..
Maar ik zal tante Erica (Terpstra, zwemgoeroe en opperhoofd NSF) als ik haar weer eens tegenkom, hier eens over gaan praten.
Wat menig lezer dus niet weet, is dat mijn moeder met haar 80 jaar, op wereldniveau zwemt en zij komt ze dus nog wel eens tegen.

En ik weet het meneer Fred Mens dat meer niet altijd beter is. Ik denk dat je refereert aan die dikke tieten van een eventuele nieuwe burgermoeder van Almelo. En die dikke buiken van de bestuurders (generaliserend). Ach ja, zakenlunchen en hapje en drankje. Dus we zijn het eigenlijk wel met elkaar eens… (lol)

En waar heb je het over in de tour? Over wel of niet oortjes meedragen. Jemig de Pemig. Als je nu niks meer weet om over te pissen dan ga je daarover azijnen. Gewoon in doen die dingen, klaar. Communicatie weet je? Doen. Anno 2009. Met je tijd mee gaan. Iedereen kan toch zo’n ding betalen? Kijk als je praat over een revolutionaire fiets die slechts weggelegd is voor de steenrijke ploegen. Da’s een ander verhaal…

En op ons Amalia Plein hebben ze bij het foeilelijke verbodsbord om fietsen te plaatsen een fietsenrek neergezet. Humorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Verder niks, augurkentijd….

Chris

Archief
Terug naar vorige pagina