Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
27-01-2009  

Over: moes nie mogguh en wel mogguh

 

Over: moes nie mogguh, moes nie mogguh en wel mogguh

Altijd jammer dat een foutieve scheidsrechterbeslissing een wedstrijd beslist.
Het had gewoon 1-1 moeten zijn tegen Fc-Enschedeee.
Laatst ook al die bal die wél achter de lijn was en nu weer een videoduidelijke handen. Dus rood, dus een pennel, dus verder met 10 man voor E’deeeee
Pech dus en suuuuuur en moes nie mogguh
En ik schreeuw al jaaaaren om video controle. Zoals bij Tennis. Maar een stelletje ouwe conservatieve lulluhn bij de Fifa ofzo, die willen het niet hebben.
Kom op Ten Cate, je kunt meer dan alleen kunstgras, waar ik ook voorstander van ben voor invoering overal. En ik heb (nog) geen aandelen in Ten Cate.
Maar internationaal kunstgras en internationaal video controle.
Het komt. Mark my words

En dat Tante Mieke (Weth. soos en PvdA stemmert) nog steeds tegen die voedselbank is. Begrijp ik ook niet.
Natuurlijk heeft ze gelijk met te zeggen dat boodschappen manden en voedselbanken nie mogguh. Maar helaas Twentse kaas, ze zijn blijkbaar nodig, want Den Haag weet ook niet wat ze er mee aan moet met die echte armoe (Wat heet echte armoe in Nederland, vergeleken met Zimbabwe of de Kongo).
Ik heb in min tijd hier al een aanvarige botsing gehad met Tante Marieke, maar ze blijft dus wel bij haar (PvdA???) mening. Wel consequent, maar niet echt van deze tijd en een beetje té idealistisch gezien en ten koste van die lui die het nodig hebben. Niet echt sociaal vind ik nu even. Moes nie mogguh
En verder niks dan goed hoor over Tante.. Maar dat weet ze wel..

En verder is het ook prachtig dat ze die Wilders eindelijk eens voor de rechter slepen. Stel hij wordt veroordeeld, dan istie mooi suuuur. Mag die volgens mij ook niet in de 2e kamer blijven. Maar het maakt ook geen verschil eigenlijk of die nou de bak in draait of niet. Het leven op een kazerne met elke dag en nacht 4 van die lopende kogelvangers om je heen, is ook niet echt leven in vrijheid.
Maar misschien houdt zijn vrouw er van om het met meerdere mannen te doen. En misschien is die Wilders zelf wel een beetje bi. Trouwens Wilders zijn vrouw komt uit Hongarije. Via het internet opgeduikeld misschien? Zou zij nu 1 paspoort hebben of ook twee?
Hm. Kzal het Geert eens vragen. Maar hij geeft zelfs aan Ome Alexander (Pechthold, D66) kreeg geen antwoord op deze vragen…
Quote: “'Pechtold is voor mij totaal onbelangrijk. Hij mag vragen wat hij wil. Ik mag antwoorden wat ik wil. ''
Dat zeg je toch niet van een collega.
Hm, beetje respectloos, maar dat zijn we wel van die Wilders gewend.
Maar voorlopig is die eikelbijter weer volop in het nieuws.
Moes nie mogguh

Zo dat was het wel weer… Op naar de zomer..
En dan die ome Hans (Wiegel, VVD-Fries) maar zeggen dat op 13 februari de 11-stedentocht gehouden wordt. Ach die man heeft wel vaker geraaskald. Moes nie mogguh.

En dat moet ik een excuus aanbieden aan Mojo record. Die hebben dus wél die “galbakken” van een Ticket on Line en Rang1tickets mooi aan de kant gezet. En dat met een bak ruzie en ze hebben in iedergeval Rang1Ticket met een schuld van tig te laten zitten.
Voor kaartjes via Mojo ga naar www.livenation.nl. Een ander officiële verkoopkanaal voor vele andere evenementen is www.ticketservice.nl of www.ticketmaster.nl, www.eventim.ml, www.topticketlijn.nl, www.nationaletheaterkassa.nl. Mag wel

En ome Barack ook. Versprak die zich toch mooi tijdens die inzegening. Lol. Ik heb goed hoop voor de toekomst. Mag wel…


Groet’n Chris

Oh ja, geen beter vermaak dan leedvermaak, maar ik heb mijn IJsland centen terug. Dank Nederlandse Bank.

Archief
Terug naar vorige pagina