Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
07-11-2008  

Over: Barack, Nijrees en corroderen….

 

Tsja, gewoon even de inspiratie weg. Waar moet ik het over hebben?
Ome Barack is dus nu de machtigste man van de wereld, gelukkig maar en ome George is mooi het dubbel Joe Bush ingestuurd met ruime democratische meerderheid.
Mooi dat die hele republikeinse hoek een tik over de neus heeft gekregen.
En nu maar hopen dat het vestje van ome Barac een beetje lood tegen kan houden, want het is en blijft de US of A en daar houden ze wel van loodstrooien. Martin Luther, Kennedy om er maar een paar te noemen. En vlak Pim niet uit, maar dat was op ons mediapark, sorry Theo!

Enfin en dan in Almelo.

Die fietstunnels onder de Nijreessingel waar ik het laatst over had met ome Anthon, moeten voor bijna driekwart opnieuw worden betegeld.
Dat is de conclusie van het gezamenlijke onderzoek van aannemingsbedrijf TBI Haverkort, de gemeente Almelo en het onderzoeksbureau TNO.
Mooi poep dus, waarom nu pas en niet direct. Oh, ja dat zijn de ambtelijke molens…

En de COGAS is dus voor 6 miljoen de teil in gegaan. Dat is andere Bolletje dan mijn 7 duizend euries dus. Ik blijf mij verbazen hoe zoiets mogelijk is.
Maar enfin, een bank is ook maar een onderneming en er zijn er dus een paar flink op hun gebit gegaan.

En ome Wouter doet het prima en heeft ze allemaal bij de veter die banken.
Mooie vinger in de pap en nu maar hopen dat zoiets nooit meer mogelijk is.
Op naar de volgende blunder.

Ik was nog even in Amsterdam. Bezoekje brengen aan Herman van Veen. Wat blijft die vent goed overigens. Ook even voor het eerst bewust over die PC Hoofdstraat gelopen. En natuurlijk voor te veel euro’s een strakke bak koffie in één van die cafés gedronken. Maar wat een hoop lucht en poe há Wel veel rijk en best mooie winkels, maar dat is toch geld wegsmijten daar. Het was trouwens erg rustig..
Maar erg opgeklopt dus allemaal.

En verder was Amsterdam weer leuk. Gelukkig is er een goede nachttrein naar Utrecht, waar we onze bungalow voor de deur van ons dochter geparkeerd hadden.
Ik ben altijd weer blij over de dip van de IJsselbrug bij Deventer te zijn.
Mooi weer bijna Thuis in mijn Twente.

Weet je wat er bij mij is? Het al mij nu even een rokende rot zorg zijn. Ik ga best lekker en we werken ons nu even een slag in de rondte om met nieuwjaar naar Gambia te gaan en in Februari op wintersport.
Oh ja, het beklimmen van de Mont-Blanc gaat even niet door en die beklimming van de Mount-Everest dus ook niet.
Geen sponsors gevonden en de centen zijn dus naar onze bungalow op 6 wielen gegaan.

Ach een kwestie van keuze, maar zo is het hele leven toch?

Prettige feestdagen alvast (melig geintje)

Good goan.. Chris..

Archief
Terug naar vorige pagina