Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
17-12-2013  

Groet´n uut Taiwan 5...

 

En dan die kapsones van die lui uit Verweggistan. Laatst ook uit de Antillen. Nou ze mogen zelfstandig zijn hoor, helemaal en ook wel met een beetje hulp van ons. Niks mis mee. Maar laatst werd er een klacht bij de omroepraad ingediend dat de VARA (geloof ik) als omroep te weinig aandacht aan de Antillen besteedde. Nu vraag ik je! Waar ze de moed vandaan halen!!
Nou was het antwoord van de VARA heel simpel: “Dan zenden we opsporing verzocht een keer extra uit”. Nou, dat schoot de Antilliaanse gemeenschap dus weer in het verkeerde keelgat… Wordt ook vervolgd.

Maar nu we het over leuk zijn hebben. Neem die eikel (nmm) van een Gordon nou eens. Nou vind ik on- en persoonlijk die Gordon helemaal een kneus, altijd al gevonden, maar wat hij nu met die Chinese jongen heeft geflikt(kert). Ik vind het schandalig. Die hoomooo van een Gordon denkt altijd lollig te zijn over de ruggen van anderen. Net Paul de Leeuw toen, maar die heeft geleerd. Wat helemaal jammer is, dat hij op die manier al de homofoben zoals die maf van een Poetien enzo, helemaal in de kaart speelt. Jammer hoor, eikeltje Gordon.. En lekker makkelijk om over de ruggen van anderen te “scoren”.

Maar gelukkig hebben Han en ik hier in Taiwan er weinig last van. Meer in de digitale kranten staat het een en ander, maar die kan ik niet lezen..
Maar meneer Gordon, een excuus zou je staan. (nmm)

En over Almelo: ach dan toch maar die 2e ring op het Heracles stadion? Een opa van 78 die zijn pensioen aan het opkrikken was met een hennepkwekerijtje op zolder. Gedoe binnen de PvdA door die Jaap Stapel.
Goed gedaan Jaapie, maak er maar een flinke zooi van. Hoe grotere puinbak bij de PvdA hoe liever het mij is… Die zooi aan de Parallelweg. En dan al die mekkeraars. Zag ik laatst een geshopte foto op facebook, van iemand die helemaal niet eens was met iets.
5 gieren met de hoofden van het college van b&w voor het gemeentehuis. En dan een opmerking op facebook van iemand dat Almelo beter kon investeren in haar, dan in het centrum! In plaats dat ze trots zijn op ons Almelo… Dat eeuwige minderwaardigheidscomplex van die Almeloërs, dat Calimero gedrag.
En verder nadenken dan hun neus lang is kunnen ze niet, want wanneer ze dus het college “ zakkenvullers” noemen en de raadsleden ook, dan begrijpen ze van het hele democratische bestel ook helemaal niks. En daaruit moet ik dan weer concluderen dat ze óf de lagere school zelfs niet afgemaakt hebben óf te veel aan de drank/dope zitten.
Kzal het nog 1x proberen uit te leggen. Kijk: in Almelo hebben we een democratisch stelsel. Men kan kiezen wie men in de raad cq college wil hebben. Dat kiezen heet stemmen en kan bij de gemeenteraadsverkiezingen.
(Volgend jaar) Ben je het dus (in grote lijnen eens met het CDA bijvoorbeeld, al kan ik mij dat niet voorstellen, of met de SP, wat ik mij al helemaal niet kan voorstellen, of weet ik veel met wie, dan ga je minimaal stemmen. Helemaal mooi is wanneer je je inzet voor die partij en sterker nog, ga een eigen partij stichten en doe mee met die verkiezingen.
Heb ik ook gedaan, dus ik weet wat het is, als ervaringsdeskundige.
Daar kan ik en de rest respect voor opbrengen. Maar dat stomme “wildersgeschreeuw” met al die oneliners, daar heb je niks aan en daar schiet je niks mee op. En ook daar heb ik ervaring mee.
Dus: Ga vooral stemmen volgend jaar, want wie niet stemt heeft ook geen stem en moet vooral zijn/haar mond houden…

Stemadvies blijft VVD..
Madawejwel…

Groet’n Chris
, vanuit Taiwan

Fotoreportage (8 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina