Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
27-08-2013  

Oh ja... nog even dit...


Backpacker in Taiwan
 

Oh ja, kben weer opa geworden. Pracht van een kleindochter weer.. Mooi toch?

Resteert mij toch de vraag nog steeds: wie is nu eigenlijk de oorzaak van die 48 miljard tekort?
Wie oh wie heeft geld uitgegeven dat WE niet hadden?
Wie oh wie heeft de BV Nederland eigenlijk failliet laten gaan?
Daar al eens aan gedacht?
En beter dat wij zelf deze shit opruimen (au, au, au) dan dat Brussel zomenteen de curators op ons dak sturen.
Want dan zijn we helemaal de pisang....
Beter even pijn, dan helemaal failliet..
En het gaat allemaal goed komen...
Dan maar even geen nieuwe lap-top/auto/flatscreen etc.. Snap je?
Einde van de oververzorgingsstaat....
En helaas pindakaas..Tsja het is nu eenmaal een democratisch feit dat een aangenomen wet in de 2e kamer, ook nog eens door de 1e kamer goedgekeurd moet worden.
En daar heeft D66 dus een sleutelrol. Op zich niks mis mee, maar nu is die Pechthold me dus een partij arrogant geworden (nmm), dat die mooi de deksel op z’n neus heeft gekregen. Tot na Prinsjesdag kan hij gaan vissen, want hij D66 mag dus helemaal al niet meer méédenken. Beetje dom Alexandertje Pech… Wie het onderste uit de kan wil, barst vanzelf, ofzo…

En nu is er in Amerika dus een vrouw uit een 8-baan geslingerd. Helemaal niet leuk, ik heb het nooit zo gehad op die 8. En nu gaat een maand later de Efteling in ene heeeel goed de stoelsluitingen controleren in hun 8-baan… Lekker op tijd dus. Ik zou er een baan uithalen hoor. Ik ga meer voor de 7-banen.

En onze neef Fred (D66) wil in plaats van een senioren-getto op de plaats van het oude stadhuis een stadstuin. Man, man, wat denk je wel dat dat niet kost? Mooi verkopen dat oude schip via marktplaats en mooi iets op bouwen voor welgestelde senioren…
Een stadstuin.. tzal wat. Van gras kan ik niet leven hoor…..

En: Op een veiling in de Amerikaanse staat Californië is een zeldzame Ferrari uit de jaren '60 verkocht voor 27,5 miljoen dollar (20,6 miljoen euro). Dat is de op een-na-hoogste prijs die ooit voor een auto op een veiling is betaald. Wie biedt voor me bussie uit ’78 (T2b 1600 handgeschakeld, 100% gereviseerd).

Nog een paar dagen en dan komen deze vomeersels uit Taiwan. Want daar wordt het allemaal gemaakt !
Mijn rugzak zit vol en weegt 17,3 kilo…
Kzal jullie niet missen.. lol

Chris.
 

Archief
Terug naar vorige pagina