Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
29-07-2012  

Over zomaar wat gedachten...

 

En de SP en de PvdA willen dus forse lastenverzwaring vooral voor de mensen die winst maken en die dus inkomen hebben. Partij Voor De Arbeidslonen. Want de Arbeiders die dus werken (!) worden door de PvdA mooi geplukt. En die SP is dus helemaal bagger. Wel werken, maar het geld wat je krijgt moet je in de gezamenlijke kas storten. SP beleid. Wie een beetje gelezden heeft, die weet dat , dat gewoon niet in de mens zit, lieve SP-ers. Dus ga er eens een paar boekjes over lezen over hoe de geest van de mens in elkaar zit.
Het communisme is niet voor niets helemaal op zijn gezicht, helemaal achterhaald meneer “Rumoer” of Roemer of hoe die ook maar heten wil… En dan te weten dat er geen mooier vermaak is dan leedvermaak, dan is alles rond. Jullie hebben deze crisis mooi aan jezelf te danken. En iedereen die dat toen al aan zag komen en dus het opdringerige van de banken doorzag, die hebben nu dus een voordeel aan de huidige crisis. De ene z’n dood is de ander zijn of haar brood. En ik ben dus een broodliefhebber…. Maar even serieus… Maar dat ik over mijn spaarcentjes ook nog eens belasting moet betalen?
Daar is toen al (loon) belasting over betaald…!!
Ik ga mijn centen er maar mooi doorheen jagen. ERn als ik dan in de problemen kom klop ik mooi aan bij de gemeentelijke kredietvoedselbank (3x de woordwaarde)

En ik ben echt een dierenliefhebber. Ik hou van dieren, vooral op mijn bord en hoe harder ze ploffen hoe beter. Geintje, ik ben (bijna) helemaal af van het vlees. Ja echt hoor…. En ik heb geen pijn meer in mijn gewrichten. Kan nu in ene veel beter gitaar tokkelen en de kwast vast houden. Ik heb het dus over dierlijk vlees… Voor alle duidelijkheid, voordat ik daar weer gezeur over krijg.
Maar als ik dan zo’n flatbewoner (meestal mannelijk) zo’n dikke strontfabriek vaneen Bouvier op zo’n klein flatje zie, dan is dat voor mij pure dierenmishandeling en dat “ mos nie mogguh” . Laat die gast gewoon een Pekineesje nemen of zoiets. Alles in verhouding dus….
En dan die lui (meestal vrouwelijk) die een hok vol met katten hebben. Is voor mij pure dierenmishandeling. En dan die lui (m/v) die een die gelijk of zelfs boven de mens stellen. Vind ik zwaar respectloos naar de mens toe.

Lekker weertje overigens.. Hou het hoofd koel en het biertje ook…

Vind ik, naar mijn mening...

Chris

 

Archief
Terug naar vorige pagina