Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
18-02-2012  

Knakenvolkā€¦

 

Nee, waar het echt fout is gegaan is met dat hele fukke RBT of maximaal XL ofzo..
En daar heb ik mij toen (LeefbaarAlmelo) helemaal tegen gevochten…
En die fukkuh projectontwikkelaars zoals die van der Looy. Die heeft gewoon ons Almelo bij de veter voor een miljoentje ofzo. Dacht het college toen echt dat projectontwikkelaars filantropische instellingen zijn? Jammer ome Anthon Sjoers en daarbij het hele college van toen. Gaat het dus niet worden. Goh, wat zijn we bij de neus genomen door die van der Looy en we hebben geen poot om op te staan. Maar dat is nog pinda’s vergeleken met die 80 hectare plus plus van dat RBT. En dan zijn er nog wat van die zaken….
Enfin, het gaat allemaal goed komen. Toch wel leuk dat bijvoorbeeld een Apeldoorn, helemaal onderuit is gegaan… Artikel 12….
En we zijn mooi met z’n allen bij de neus genomen door ome Anthon, Popie Jopie.
En daar ben ik best pissig over….
En dan de arrogantie van een hele zooi politikers van toen: “En ik heb het toen wel gezegd enzo..”vooral van die PvdA en GroenLinks. Ik heb het wel gezegd.
De enige die wat gezegd heeft is ome Gijs (Stork, toen VVD) maar die werd niet gehoord toen. Ook door mij niet, helaas…….
Knakenvolk….

En verder die Geert Wilders met z’n hoofddoekje van Bea… Toch wel lagguh. Hij heeft zelf een keppeltje gedragen toen bij de Klaagmuur. Of is dit weer een gevalletje van voortschrijdend inzicht van de PVV…??
Dan maar met de 11-steden tocht een nationale feestdag. Gaat toch niet door, maar het bekt wel lekker door die Geert. Wat is het toch een bagger partij….
En dan dat meldpunt voor Oost-Europeanen.. Ach de SP heeft ook van die meldpunten en dan is er de kliklijn en verder is er een meldpunt van foute PVV-ers..
En in ieder geval worden nu de huisjesmelkers aangepakt en dat zijn dan weer veelal Turken..
Lagguh toch? De ene allochtoon draait de andere allochtoon een poot uit..
Het gaat er om, dan op plekken waar wij te beroerd zijn om onze handen vuil te maken er een Oost Europeaan ingehuurd wordt.
En die zijn gewoon een stuk goedkoper. En geen enkele ondernemer is filantroop…… Die willen centjes verdienen.. Zo simpel is dat…
Knakenvolk…

En dan zijn wij met z’n allen knakenlui, voor al afgelopen zaterdag op het ijs richting Denekamp. Heb ik ook aan meegedaan met twee vingers in de neus, maar wel gewoon € 3,= betaald en een mooi medaille gekregen en keurige kluun plaatsen..
Nou zijn er ruim 2000 knakeleiers geweest die die simpele 3 euro er niet voor wilden betalen en zwart zijn gaan rijden. Maar wel gebruik maken van al die kluun faciliteiten etc.
Kijk daar kan ik nou helemaal pissig over worden.
Godssakke, 3 euro… !!! Waar hebben we het nou over?
Zolang er in Almelo en omstreken nog van die knakenlui rondlopen, dan zal mijn mooi Twente echt nooit wat worden. En Almelo in het bijzonder… 3 euro!!!
Knakenvolk..

Good goan.. Op naar de zomer..

Chris

Archief
Terug naar vorige pagina