Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
23-12-2011  

Gaan voor die banaan…

 

Mogen we eindelijk ons helemaal te barsten rijden van onze lieve liberalen, maar nee hoor. Komen die moraalridders van die CDA weer in ons rijwater.
Moet ik toch weten of ik met 130 km/u (in het eggie wordt dat 148 km/u, want die filtsdingen zijn zo onnauwkeurig als de pest hoor) tegen de vangrail aan stuiter? Moet ik toch zelf weten of ik het milieu nog verder verpest door nog extra veel CO2 of roet in de lucht te gooien? Ik betaal genoeg belastingen voor die 130 (++) km/u. En ik ben dan mooi 5 minuten per dag eerder bij moeders achter de piepers. Niet dat dat zo belangrijk is, maar na de piepers ga ik mooi biljarten met de boys en dat kan dus ook 5 minuten eerder en dat op een half leven? Dat is dus een goede tijd investering.
En ik heb maling aan die lui die in de buurt van de ring (A-10) wonen of langs dat stuk van de A-1 ofzo… Gaan ze maar lekker verhuizen naar de polder of zo. Of verhuur die huizen aan Polen of andere mooi goedkope gastarbeiders. Zonde van die centen voor al die extra geluidswerende schermen en fluister asfalt. Gaan voor die banaan en gebruik die centen maar voor het extra asfalt voor nog meer 3 baans landingsbanen door de polder van het groene hart ofzo. Ik hou best van brulboeikikkers en andere beschermde dieren, beetje zout en peper erbij… lekker. En de dinosaurus is ook uitgestorven en ik leef ook nog steeds en de aarde draait ook nog steeds rond.
En scheit aan het nageslacht. Die krijgen hier toch niks mee te maken, want de peut raakt mooi op en dat zal mij niet meer jeuken, dan doen mijn kiezen geen pijn meer.. dus?

Gaan voor die banaan, aantrappen die handel en gas erop. Peddel to the metal.
Balen dat mijn VW bussie niet harder kan dan 115 km/u en mijn motortje ook niet boven de 100 komt. Want als ik toch een Ferrari of Bugatti had…!!!

CDA bemoei je even met die katholieke kerk enzo, maar niet met ons snelheid liefhebbers.
Ik bepaal zelf wel of ik mij in een rolstoel wil jagen…

Zo die onzin ben ik ook weer kwijt.

Prettige kerst allemaal en vreet je vooral te barsten…

Good goan.. Opa Chris

Archief
Terug naar vorige pagina