Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
26-11-2011  

Ik begrijp het even niet…

 

Ik ben dus bezig om ons huis verkoop klaar te maken. Dat betekend dus veel afval en andere prut en da’s te veel voor mijn grijze bak en die van de buren er bij….
Gelukkig heb ik een trekhaak aan de auto en een oud aanhangwagentje, dus hup, zooi in de aanhanger en hup naar de vuilstort.
En wat schets mijn verbazing! Zie ik daar hele mooie gelikte nieuwe aanwijzingsborden met mooie letters en voor de woordblinden, analfabeten en niet Nederlands sprekende tonen, hele mooie design pictogrammen, waar een industrieel ontwerper minstens 5 uur mee bezig is geweest voor minimaal € 125,= per uur!
En niet van die eenvoudige in deze tijd van bezuinigingen, simpele bordjes. Nee gewoon de limiet, kan niet op….
Voorzichtig navraag leert mij dat die hele oppimperij ruim € 20.000,= heeft gekost! Twintigduizend Europese knikkers!!! Daar heb jee een SOWECO-gast minimaal een jaar mee aan het werk, terwijl daar nu banen weg gaan, omdat er bezuinigd moet worden…
Gemeente Almelo, waar is U nu mee bezig?
Die vraag heb ik al gesteld aan het college en ik wacht op antwoord.
Des gevraagd aan de medewerkers daar; die begrepen er ook niks van… Die oude bordjes waren prima en functioneerden ook uitstekend.
We leven nu in bijna 2012 en we moeten dus allemaal bezuinigen en men haalt overal geld vandaan en stelt uit en af en door, maar op de vuilstort moet even 20 duizend euries weggegooid worden.
Ik begrijp er even helemaal niets van.

Ik wacht wel op het antwoord van het college. De briefontvangstbevestiging heb ik al gehad.
Politieke partij: weest vrij om deze vraag te stellen in de raad o.i.d.
D66??? Kom op Fordje Fred…
Jullie doen het aardig..

Vind ik..

Chris..

P.s.
Wanneer ik achter mijn computer zit, zie ik alleen maar draden en andere rare dingen. Daarom zit ik altijd voor mijn computer!!!

Archief
Terug naar vorige pagina