Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
03-11-2011  

Die Arabieren…

 

Toch wel apart. Krijgen we op de Nederlandse t.v. de waarschuwing dat een kapot geschoten Khadaffi als een schokkend beeld ervaren kan worden. Zap ik dan even door naar de Engelse El-Gaziera (ofzo) dan laten die gasten gewoon continue dat geschoten hoofd van Khadaffi zien..
Wat een volk..
En blij dat ze zijn. Feest vieren om een zooi dode mensen. Blij zijn dat ze dood zijn allemaal dat zijn ze en om nog er maar een schep boven op te doen binden ze nog eens rui9m 100 Khadaffianen de handen op de rug en jagen ze hen nog even een kogel door het hoofd…
Blij zijn dat er dus iemand vermoord is, want die Khadaffi en zijn handlangers zijn gewoon gelyncht dus. En u maar kijken hoe die stammen het er onderling met elkaar uitkomen.
Ik begrijp dat dus helemaal niet, blij zijn dat er iemand vermoord is.

Nu ben ik dus helemaal geen voorstander van de doodstraf en ook niet van die Arabieren sinds mijn zijn in Pakistan enzo…. Maar laat die mensen maar gewoon naar Den Haag komen en berecht worden.
Aan de andere kant loop je het gevaar dus dat het martelaren worden. Je kunt je ook afvragen of een Sadam, Khadaffi, Osama wel eigenlijk mensen zijn…
Zijn het geen levensgevaarlijke roofdieren, die roven van het volk en ze nog vermoorden ook. Ze eten ze nog net niet op…
Die Khadaffi bijvoorbeeld. 88 miljard dollars had die gup overal staan in totaal…
88 met 9 nullen!!!
En dat terwijl het volk lag te creperen min of meer. En die oet uit Marokko enzo….
Het is niet te filmen, want het is dusdanig goed weggestopt, dat het nog jaren gaat duren voordat men al die pegels achterhaald heeft.

Wat een volk…..

Die Osama ook… Is ook door de CIA vermoord en een paar van die andere gastjes ook.
Maar is het eigenlijk wel de US en de NATO die het allemaal doen?
Als ik het goed begrijp wordt heet Amerika en dus de filmindustrie ook, geregeerd, geregeld, georganiseerd door de Joden en hun sympathisanten, Haganah en Mossad en Apple, Windows Gates enzo. Helemaal niks mis mee, daar niet van, maar toch even de zaak helder hebben.
Dus als Amerika geregeerd wordt door de Joden of Zionisten of andere Torah lui, dan wordt de hele wereld geregeerd door de Joden enzo, om maar even duidelijk te zijn.
Dus wat lult die Wilders nou, bang zijn voor de Moslims? Daar zorgen de Joden wel voor, dat we er niet bang voor hoeven te zijn. En die Wilders moet dat helemaal wel weten,want die heeft net zo als ik, zijn partijtje wel mee gedaan in de Kibbutz of Mosjav toen ooit, toen we nog Israëlische Ponden hadden in plaats van de Shekel. En dat hebben we daar ook al niet meer, want onofficieel is het gewoon de dollar daro hoor.

Vind ik en de groet’n

En Mauro moet blijven op een studievergunning en die Grieken mogen weg.. Ook geen studievergunning meer. Gewoon weer die Drachmen….

Chris.

 
14-11-2011  

Sex en waarom...

 

Niet dat dit vomeersel over sex gaat, maar ik heb wel even jullie aandacht..

Ik fiets nog wel eens zo lang het stedelijk rampgebied genaamd Parallelweg zo daar bij het station…
Lekker binnenkomertje overigens voor al die mensen die voor het eerst uit de trein stappen en deze meuk zien..

Ik zou meteen de volgende trein verder pakken om naar of Hengelo (Ov) te gaan of naar Deventer. Maar dat is een ander verhaal.
Wat mij al jaren bezighoud. Eigenlijk vanaf de tijd dat ik naar de MTS liep, omdat ik te beroerd was om mijn band van de fiets te plakken of geen centjes had voor mengsmering voor mijn Puch, omdat ik voorkeur had voor mengsmering voor de keel in de vorm van Grolsch…
Zag ik ook al die deurgevelornamenten. Of hoe die dingen ook moge heten..

De vraag is: Hoe, wat, waar, waarom, en wanneer?
Ook ontkenningen mogen.
Antwoorden heeft geen haast, want die meuk is voorlopig toch nog niet weg.

Groet’n Chris..

P.s. vind ik…
 

Fotoreportage (4 foto's)...

 
26-11-2011  

Ik begrijp het even niet…

 

Ik ben dus bezig om ons huis verkoop klaar te maken. Dat betekend dus veel afval en andere prut en da’s te veel voor mijn grijze bak en die van de buren er bij….
Gelukkig heb ik een trekhaak aan de auto en een oud aanhangwagentje, dus hup, zooi in de aanhanger en hup naar de vuilstort.
En wat schets mijn verbazing! Zie ik daar hele mooie gelikte nieuwe aanwijzingsborden met mooie letters en voor de woordblinden, analfabeten en niet Nederlands sprekende tonen, hele mooie design pictogrammen, waar een industrieel ontwerper minstens 5 uur mee bezig is geweest voor minimaal € 125,= per uur!
En niet van die eenvoudige in deze tijd van bezuinigingen, simpele bordjes. Nee gewoon de limiet, kan niet op….
Voorzichtig navraag leert mij dat die hele oppimperij ruim € 20.000,= heeft gekost! Twintigduizend Europese knikkers!!! Daar heb jee een SOWECO-gast minimaal een jaar mee aan het werk, terwijl daar nu banen weg gaan, omdat er bezuinigd moet worden…
Gemeente Almelo, waar is U nu mee bezig?
Die vraag heb ik al gesteld aan het college en ik wacht op antwoord.
Des gevraagd aan de medewerkers daar; die begrepen er ook niks van… Die oude bordjes waren prima en functioneerden ook uitstekend.
We leven nu in bijna 2012 en we moeten dus allemaal bezuinigen en men haalt overal geld vandaan en stelt uit en af en door, maar op de vuilstort moet even 20 duizend euries weggegooid worden.
Ik begrijp er even helemaal niets van.

Ik wacht wel op het antwoord van het college. De briefontvangstbevestiging heb ik al gehad.
Politieke partij: weest vrij om deze vraag te stellen in de raad o.i.d.
D66??? Kom op Fordje Fred…
Jullie doen het aardig..

Vind ik..

Chris..

P.s.
Wanneer ik achter mijn computer zit, zie ik alleen maar draden en andere rare dingen. Daarom zit ik altijd voor mijn computer!!!

 
30-11-2011  

Tgaat allemaal goed komen en hypocriet…

 

Zo, hebben ze eindelijk weer naar mij geluisterd...
Die maf(fiose) Berlusconi weg, die Papandreou of hoe die ook heten mag, mooi weer aan de Raki en Gieros en de toeristenbelasting mooi er door in ons Almelo. En dat nadat ik dit 8 jaar geleden al heb geopperd… Polletjetiek, pfffffff… De lange adem en geduld dus…

Goed gedaan mensen.

En nu niet denken dat ik een antisemiet ben, gelezen in één van mijn vorige vomeersels. Nee hoor ik ben kritisch pro Israël, weest daar van overtuigd. En ik ga liever gebukt onder het bewind van de Israëlisch of de Joden of hoe ik ze ook maar niet discriminerend mag noemen, dan onder de fuck van die zich zelf Moslims noemende mafketels. Want dank zij de macht van die Joden in de filmindustrie kunnen we tenminste naar mooiere films kijken dan die Moslimsfilms uit Teheran of Islamabad of laten we die films uit Kaboel maar helemaal overslaan….. Alleen maar bermbommen, Taliban shit en schiet’n bluuhh.
Maar ik ben ook geen aanhanger van de SGP of CU hoor!!! Om het maar eens dichter bij Bennekom of de Bijbelgordel te houden.

En dat het slecht gaat met de economie? Hoe komen ze daar nu bij? Het gaat eindelijk eens de normale kant op.
Nu nog een wet er door dat mensen tot hun 21e niet rood mogen staan of bij die postorderbedrijven mogen bestellen.
Nu ben ik niet zo voor wetten en regels en verantwoordelijkheid overnemen door overheden, maar als een persoon de eigen verantwoording niet kan nemen, dan moeit de overheid wel ingrijpen.

< En dat tante Jon (burgermoeder van ons Almelo VVD) het martial arts toernooi verbied.. Belachelijk. Wel elk bijna weekeinde Heracles door laten gaan en niet zo’n vecht gala? Hypocriet!
Er zitten meer criminelen op de tribune bij een thuiswedstrijd van ons Heracles dan daar in die IISPA zouden zitten tijdens zo’n gala. En bij voetjeballen proberen maar liefst 20 man elkaar dood te schoppen om zo’n stomme bal. En als ze die bal dan eindelijk hebben, dan schieten ze hem zo snel mogelijk weg…
Foutje tante Jon…

En dan moet die rukbiocoop van de Erotheek op de Bornerbroeksestarat ook dicht omdat het net buiten het gebied ligt waar seksinrichtingen, - "waar seksuele handelingen wel mogen" - wel toegestaan is. En dat bordeel daarnaast valt er dus binnen.
GosdsAllahJezxusJehovamina, wat een gezeur.
Dan moet mijn huis ook dicht, want daar kunnen ook seksuele handelingen mogelijk zijn. Sterker nog, daar vinden seksuele handelingen plaats!!!!
Niet zoveel meer als vroeger, want ik wordt bijna opa en dan moet ik met oma naar bed en het wordt allemaal minder, maar toch...

Vind ik.

Groet’n, bijna opa Chris…

Naschrift redactie:
De afbeelding hiernaast is met toestemming geleend van AlmeloAnders.nl die er op de eigen website een passend gedicht aan toevoegde.

Archief
Terug naar vorige pagina