Uw mening

Wanneer u zich als bezoeker van Almelo Nieuws
geroepen voelt, ook uw mening aan het grote publiek
kenbaar te willen maken, kunt u dat serieus of met
een "knipoog" kwijt op Almelo Nieuws.
Reageren op andere artikelen mag ook.
Mail daarvoor naar de
redactie.

Plaatsing  
 
27-09-2009  

De moord op een lerares in Oldenzaal

 

De datum van de uitzending van het programma 'Het zesde zintuig Plaats delict' nadert. Het zal wellicht begin oktober worden uitgezonden met voornoemde moord als onderwerp. Na een jaar is deze moord nog niet opgelost, ondanks een groot politieonderzoek waarvoor een groot aantal politiemensen zijn ingezet, waarbij elke aanwijzing nauwgezet is nagetrokken. Dat gebeurd uiteraard bij elke moord, maar het heeft niet tot een oplossing mogen leiden. Als laatste redmiddel is RTL ingeschakeld met het programma 'Het zesde zintuig Plaats delict'. Ik zou zeggen: "Baat het niet, schaadt het niet". Voor zover ik heb begrepen is door dit programma nog geen moord opgelost, maar het kan mij zijn ontgaan. Het is wel begrijpelijk dat deze mogelijkheid ook wordt aangegrepen met hoop op succes. Als hartsvriendin heeft haar dood mijn dochter ook zwaar aangegrepen en niet in de laatste plaats
haar, alsook Diana's familie, mij en mijn overige familie. Zij hebben veel informatie kunnen verstrekken om tot een oplossing van deze verschrikkelijke misdaad te komen. Bovendien met volle overtuiging aan het RTL programma meegewerkt. Wij, haar en mijn familie, hopen dan ook intens dat het nieuwe aanwijzingen zal opleveren die tot een oplossing zal leiden. Dan kunnen haar en mijn familie het een plaats geven.

Door overigens andere mediums is ons inmiddels bekend gemaakt dat de dader(s) wordt of zullen worden gepakt. Hopelijk hebben die het goed gezien en zal het niet lang meer duren.

J. Koorn, Almelo

Archief
Terug naar vorige pagina