Uw mening

Wanneer u zich als bezoeker van Almelo Nieuws
geroepen voelt, ook uw mening aan het grote publiek
kenbaar te willen maken, kunt u dat serieus of met
een "knipoog" kwijt op Almelo Nieuws.
Reageren op andere artikelen mag ook.
Mail daarvoor naar de
redactie.

Plaatsing  
 
23-09-2009  

Losers en sukkels!

 

De Hoge Raad heeft in al zijn wijsheid beslist dat een studente uit Groningen die politieagenten uitschold toch strafbaar is. De studente die na een avondje stappen wat tipsy schuilde voor de regen onder een luifel, werd door de daar staande agenten gesommeerd te verdwijnen. De agenten hielden namelijk vanaf die stek het Groningse uitgaansleven in de gaten.
De studente weigerde waarop hermandad kordaat optrad en de studente met enige drang verwijderde. Die nam dat niet en schold enigszins ‘teut’ de agenten uit voor ‘sukkels’, ‘kankerlijers’, ‘losers’ en ‘klootzakken’.
De ‘pettendragers’ sloegen haar daarop niet zonder slag of stoot in de boeien en maakten proces-verbaal op wegens belediging van een ambtsdrager.
De Rechtbank in Leeuwarden sprak de studente vrij, omdat politie-agenten volgens de Leeuwarder rechter enig incasseringsvermogen moeten hebben. Het OM ging in hoger beroep bij de Hoge Raad en kreeg dus alsnog gelijk zodat de Rechtbank in Leeuwarden zich opnieuw over deze onverkwikkelijke zaak moet buigen.
Tja, ‘kankerlijers’ en ‘klootzakken’ zal ik ze niet noemen, maar ik vraag me wel af waarom die ‘losers’ en ‘sukkels’ het grietje met haar fiets de regen wilden insturen?

Jean Claude

Archief
Terug naar vorige pagina