Uw mening

Wanneer u zich als bezoeker van Almelo Nieuws
geroepen voelt, ook uw mening aan het grote publiek
kenbaar te willen maken, kunt u dat serieus of met
een "knipoog" kwijt op Almelo Nieuws.
Reageren op andere artikelen mag ook.
Mail daarvoor naar de
redactie.

Plaatsing  
 
02-09-2009  

Het broedende kabinet!

 

Het kabinet voert weer wat in het schild. In de media werd gewag gemaakt dat het zat te broeden over waar nog te bezuinigen valt.
We werden en worden al zo lang met bezuinigingen geconfronteerd, dat we het gevoel hebben dat het er gewoon bij hoord. Niet hoor ! Stemmers op het CDA !
Wanneer je na zo'n 25 jaar bezuinigen nog niet door hebt dat je wordt geplukt, wat is dan toch de reden al maar op deze partij te blijven stemmen ?

Loopt het zo zachtjes aan niet de spuigaten uit?!  Er zou toch een keer een einde aan het eeuwige bezuinigen moeten komen. Na al die jaren zouden we er toch eens wat positiefs van moeten merken.

Schreeuwde men eerst hoog van de toren dat er meer blauw op straat moet komen, wil men nu juist weer bezuinigen op het politieapparaat. Juist nu !
Nu we zoveel politiemensen tekort komen. Ook teveel mensen tekort komen in de zorg etc. etc.
Honderden en nog eens honderden miljoenen euro's is besteed om banken en bedrijven op de been te houden. Geen guldens, maar euro's!
Wat ik er maar mee wil zeggen is, dat het geld er wel is. Natuurlijk geeft Bos dit geld niet weg, het werd geleend. Maar het was er wel.

Ik herinner me nog bij de invoering van de euro dat alle Nederlanders een meevallertje kregen van de heer Zalm. Ja ja, we ontvingen toch maar mooi een setje euromunten, royaal hoor. Intussen betalen we ons scheel aan belasting, ziektekostenpremie en zelfs kan je de auto niet meer in de goot parkeren of je moet er fors voor betalen. Een paar minuten over tijd, hup een dikke bon kan er dan ook wel bij.
Het kabinet vindt dit allemaal de gewoonste zaak en kan er gewoon mee doorgaan omdat wij allemaal het maar zo lijdzaam ondergaan.

Nederlanders zouden bekend staan als kankeraars, maar alleen maar kankeren helpt niet. Laat duidelijk horen wat je vindt, ook wat wel goed is. Bijnvoorbeeld om een column te schrijven, maar nog beter stem op een andere partij. Of het wat helpt... maar doe wat !

Met vriendelijke groet,

J. Koorn, Almelo

Archief
Terug naar vorige pagina