Uw mening

Wanneer u zich als bezoeker van Almelo Nieuws
geroepen voelt, ook uw mening aan het grote publiek
kenbaar te willen maken, kunt u dat serieus of met
een "knipoog" kwijt op Almelo Nieuws.
Reageren op andere artikelen mag ook.
Mail daarvoor naar de
redactie.

Plaatsing  
 
04-07-2009  

Wandelpad langs Loolee plotsklaps afgesloten (2)

 

Loop elke dag langs de Loolee, en zie geregeld (meestal) wat oudere mensen een hengeltje uit gooien. Die hebben dan de fiets bij zich, maar moeten nu als ze door de Gravenallee fietsen noodgedwongen eerst naar het Banisgemaal fietsen om daarna langs de Loolee weer terug te fietsen.
Aan de rechterkant kom je met de fiets er helemaal niet meer in. Ik vraag me net als F. de BOER af waarom, en waarom zo stiekum zonder voorafkondiging.
Kan mij iemand uitleggen wat het nut hiervan is, of gaan ze soms de andere kant ook nog afsluiten. Ik hoop dat de hengelsportver. A.S.V. hier over ook eens gaat informeren,hoe dit tot stand gekomen is. Want degene die dit bedacht heeft,
BEGRIJPT HET LEVEN NIET.

E. Rotteveel

Ineens zijn de wandelpaden langs de Loolee (tussen de Gravenallee en het sluisje bij de Bolkshoeksweg) afgesloten. Zomaar een mooie wandelmogelijkheid verdwenen!
Je kon hier heerlijk wandelen. Van de Gravenallee naar de Bolkshoeksweg. Of van de Bolkshoeksweg naar het sluisje. Of allebei. Een heerlijk ontspannend gebied.
Altijd wel een koppel eenden of een vissende reiger. Prachtig! Ineens kan het niet meer. Zonder aankondiging, zonder uitleg!
Kan iemand mij vertellen wie hier bezig is met "het Almeloërtje pesten"?

En waarom?

F. de Boer (Bewoner van de -iets mindere- parel van Almelo, het Kollenveld). 

Archief
Terug naar vorige pagina