Uw mening

Wanneer u zich als bezoeker van Almelo Nieuws
geroepen voelt, ook uw mening aan het grote publiek
kenbaar te willen maken, kunt u dat serieus of met
een "knipoog" kwijt op Almelo Nieuws.
Reageren op andere artikelen mag ook.
Mail daarvoor naar de
redactie.

Plaatsing  
 
27-02-2014  

Almelooooo oh, oh,

 

Nog maar vier jaar geleden werd in de aanloop naar de gemeenteraadverkiezing geklaagd over te kleine gemeentelijke aanplakborden omdat er geen 12 verkiezingsposters in het formaat A1 op konden. Op voorhand werd dus nu het formaat van de posters verkleind naar A2 maar iedereen kon natuurlijk uitrekenen dat dit nog te groot zou zijn met 16 deelnemende politieke partijen die nu dingen naar een zeteltje in het stadsparlement, want de borden bleven gelijk en die op de kruising Havezathe / het Slot verdween zelfs helemaal bij de laatste wegreconstructie.

De nieuwe lokale partij Almelo Centraal (afscheiding VVD) onder aanvoering van Israa Abdullatif verkondigde vanmorgen per email het eerst dat er een tekort aan plakruimte bestond, maar Jan Hammink scoorde met de 'gepikte' boodschap met zijn beweging Almelooooo landelijk en bereikte de website en het nieuws van de NOS en RTV Oost. De gewezen voorlichter en uitgever heeft een uitgebreid netwerk van ‘persmuskieten’ en zette dat handig in om zijn cluppie in het nieuws te brengen.

Overigens stuurde Hammink gisteren ook een vraag die hij nimmer ten tijde van zijn PvdA-fractielidmaatschap mocht stellen: “Wilt u bij de verdere ontwikkeling van waterrijke projecten in onze gemeente rekening houden met het belang van de dieren?”, was de vraag aan het college van B&W. Hammink duidde daarmee op het feit dat talloze dieren verdrinken omdat de waterwegen rondom en in Almelo bijna allemaal te steile kanten hebben om levend en wel uit het water te komen.

Kijk, als Hammink al ruim 20 jaar die vraag niet mocht stellen vanwege de heersende machtscultuur binnen de PvdA, vraag ik me af waarom ik nu wel op hem zou stemmen?

‘Fijnslijper’


De SP vond in de wijk Nijrees nog een vergeten bord en beplakte dat maar geheel met eigen posters.

Archief
Terug naar vorige pagina