Uw mening

Wanneer u zich als bezoeker van Almelo Nieuws
geroepen voelt, ook uw mening aan het grote publiek
kenbaar te willen maken, kunt u dat serieus of met
een "knipoog" kwijt op Almelo Nieuws.
Reageren op andere artikelen mag ook.
Mail daarvoor naar de
redactie.

Plaatsing  
 
06-12-2013  

Waterschap heeft geen boodschap aan verkozene

 

Geachte redactie mijnheer/mevrouw.

De waterschap verkiezingen zijn inmiddels achter de rug en als na het bal de gasten joelend zijn weggegaan, is er thans de gelegenheid om wat nostalgisch terug te kijken.
In het kader van kostenbesparing, zijn de waterschappen Regge en Dinkel en Velt & Vecht broederlijk op weg gegaan, schaalvergroting is de leus in deze tijd en men gaat met frisse moed weer aan het vergaderen, tot dat men tot de vaderen wordt vergadert. Mijn zoon Marten Niemeijer wonende in Hengelo werd benaderd door hr Schoo om voorde OUDERENPARTIJ lijst 5 als vierde op de verkiezing lijst te komen. Hij stemde hier mee in. Toen de verkiezing achter de rug was bleek hij met 4540 voorkeurstemmen te zijn verkozen. Met gepaste vreugde werd e.e.a begroet.
Maar er zat nog een addertje onder het gras, de vergaderingen zouden in de morgen en/of middag plaats gaan vinden en de meeste vergader tijgers paste dit uitstekend. ook om dat men of met een goed pensioen of met een baan die hun veel ruimte hier geeft om dit zak centje er nog even bij te pakken, de goeien niet te na gesproken.
Mijn zoon is een eenvoudige metselaar, die zo ongeveer door heel Nederland mag pendelen, zoals Amsterdam, Rotterdam, enz..,enz.. .vaak reis tijden van twee tot drie uur een en terug, dus hij kan niet anders dan ‘s avonds vergaderen en het aspirant waterschapkader heeft/had hier geen trek in!
Dan mag je met ruim 4500 stemmen verkozen zijn, uiteindelijk sta je met lege handen.
Volksvertegenwoordigers op alle niveau’s worden nog zeldzaam verkozen, men moet nu eenmaal tot een bepaald establishment behoren, sorry beste stemmers het vet wil boven drijven en ook dit heeft veel weg van een vorm van discriminatie!?.

Is getekend;
Klaas Niemeijer (de vader van Marten Niemeijer)
 

Archief
Terug naar vorige pagina