Uw mening

Wanneer u zich als bezoeker van Almelo Nieuws
geroepen voelt, ook uw mening aan het grote publiek
kenbaar te willen maken, kunt u dat serieus of met
een "knipoog" kwijt op Almelo Nieuws.
Reageren op andere artikelen mag ook.
Mail daarvoor naar de
redactie.

Plaatsing  
 
23-09-2013  

Het ‘Tweede Huis´, ´t Veurbrook van Broeder Jan

 

Het Veurbrook is en blijft zolang ik nog kan en mag leven mijn “Tweede Huis” in Almelo. Ik woon al vele jaren in Hengelo, en ik ben werkzaam in Borne en omstreken met huisbezoek. En daarom kom ik ook nog véél in Almelo op huisbezoek, bij al die mensen die er om vragen. Vooral jongeren vragen véél naar Broeder jan.

Ik hóóp dat het gebouw dat binnenkort weer wordt geopend, en waar ik gelukkig bij mag zijn, dat dit gebouw ook de naam “t Veurbrook” blijft behouden.
De letters die er nú afgehaald zijn wil ik er persoonlijk wel weer aan bevestigen.
Het Veurbrook heeft één zéér goede náám in Almelo,en dit kan niet door een paar mensen zo maar teniet Worden gedaan. Deze naam hoort bij het gebouw.

En mijn “Hart”zegt óók nu, beste mensen van de Stichting het Veurbrook, geef de wijk en de wijkbewoners de naam Het Veurbrook weer terug, en het liefst nog vandaag.
En als dit niet zou kunnen, wat ik niet hoop, dan zou ik U als Stichtings Bestuur willen vragen of de Wijkbewoners hierin ook een inspraak mogen hebben.

Bij de laatste vergadering van het Wijkplatvorm, waar ik ook voor de éérste kéér bij was heb ik ook gevraagt of het mooie gebouw in de toekomst de naam mag behouden, ”dus ’t Veurbrook” En toen kreeg ik van de gehele zaal aplaus en een ieder was het met mij eens.
Dit is het beste mensen wat ik op mijn Hart heb,en dit is ook bij de Gemeente Almelo bekent.

Bedanken wil ik jullie allen dat ik nú even mijn Hart heb mogen laten spreken, en U allen dit heb mogen laten schrijven. Mijn dank is dáárom erg groot.

Vele groeten van Uw allen mee-levende Broeder Jan van het Veurbrook.

Archief
Terug naar vorige pagina