Uw mening

Wanneer u zich als bezoeker van Almelo Nieuws
geroepen voelt, ook uw mening aan het grote publiek
kenbaar te willen maken, kunt u dat serieus of met
een "knipoog" kwijt op Almelo Nieuws.
Reageren op andere artikelen mag ook.
Mail daarvoor naar de
redactie.

Plaatsing  
 
04-11-2011  

Gemeenten-enquête en VARA TV-uitzendingen

 

Via internet is momenteel de enquête ‘Wat vindt Nederland er van’ in te vullen, een nationaal Survey-onderzoek naar het functioneren van gemeenten. De enquête bestaat uit 12 vragen op één A4’tje dus dat kost weinig tijd en moeite.
Nadeel is voor de gemeente Almelo natuurlijk wel dat de VARA de gemeente Almelo al enige tijd op de korrel neemt en met enige regelmaat met camerateams en verslaggevers rond struint om bepaalde zaken aan de orde te stellen.
Zo was Zembla al eens actief om de gijzelingszaak ten stadhuize en de aanleidende vergunningenaffaire van Grandcafé De Rechter uit te spitten. Onlangs kwam de VARA Ombudsman op het gemeentehuis om de gang van zaken rond de vergunningen en de dwangsommen van ‘Dolle Pret’ aan de kaak te stellen en donderdag jl. liepen de boys van de VARA weer rond met camera’s en filmden er lustig op los.
Zei in Zembla, het raadslid Javier Cornelissen onverbloemd wat hij er van vond, deze keer is het raadslid Harry de Olde (PVA) die zijn zegje doet. De Olde heeft het op de website van de ‘Partij Vrij Almelo’ onverbloemd over de financiële perikelen die de gemeente teisteren en heeft zo zijn gedachten over de oorzaak van de financiële problemen. Ook voorspelt hij een artikel 12 status op korte termijn en eigenlijk vindt hij dat de provincie meer moet toezien op het reilen en zeilen van de gemeente Almelo.
Nu zou oud- wethouder Sjoers aan het tv-programma van de VARA meewerken, maar hij liet het op het laatste moment toch afweten. Een advies uit het gemeentehuis had hem tot dat besluit gebracht, zo vertelde de VARA-crew.

Kijk zo kom je natuurlijk nooit goed tevoorschijn uit een enquête!

'Fijnslijper'

 

Archief
Terug naar vorige pagina