De laatste nieuwsberichten via NIEUWSSPION


Plaatsing  
 
14-12-2010  

Drie aanhoudingen in Amsterdamse zedenzaak


De zich babyfluisteraar noemende hoofdverdachte Robert M. en zijn 37- jarige echtgenoot die als medeverdachte wordt beschouwd.
 

AMSTERDAM - De politie heeft vorige week dinsdag de 27-jarige verdachte Robert M. aangehouden die werkzaam was op zeker twee kinderdagverblijven in Amsterdam. Uit zijn bekentenissen zou zijn gebleken dat hij met meer zedenmisdrijven te maken had. Burgemeester van der Laan maakte deze zedenzaak zondagavond bekend in een persconferentie. De politie kwam de geboortige Let op het spoor door een melding van de FBI die in Boston foto’s vond en de oorsprong herleidde naar Nederland.
Ook de 37- jarige echtgenoot is aangehouden wegens medeplichtigheid. Hij stond bekend als zeer handig met computers. Beiden hebben al eens een verzoek ingediend voor een pleegkind, maar dat werd door de desbetreffende instantie destijds afgewezen.
Als derde mede-verdachte is een 39-jarige medewerker van één van de betrokken kinderdagverblijven aangehouden. Deze persoon zou ontuchtige handelingen hebben gepleegd die op internet werden verspreid.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina