De laatste nieuwsberichten via NIEUWSSPION


Plaatsing  
 
17-03-2012  

Hero Brinkman zet PVV op scherp

 

DEN HAAG – Het is hommeles binnen de PVV. Het PVV-kamerlid Hero Brinkman stuurde een email naar zijn fractiegenoten waarin hij kritiek spuide op de website ‘Polenmeldpunt’. De email werd gelekt en is in handen van het TV-programma Één Vandaag.
Volgens de geboortige Almeloër Brinkman schiet het meldpunt haar doel voorbij en hij is tevens van mening dat het lanceren er van eerst in de fractie besproken had moeten worden.
'De hele uitvoering kwam mij nogal rauw op mijn dak. Bij de presentatie van dit meldpunt kun je niet volstaan met het in de lucht brengen van een internetsite en het uitvaardigen van een persverklaring van vier regels om vervolgens dagen in de media niet van je te laten horen,' schrijft Brinkman in de email.
In het programma Avondspits van de NOS zwengelde Brinkman ook weer de democratisering van de partij aan. Volgens Brinkman moet de leider van de PVV een gekozen leider zijn. Brinkman wil zelf dan mogelijk kandidaat zijn.
Eerder stelde Brinkman zich al dissident op door een jeugdafdeling bij de PVV in het leven te roepen. Die poging leed schipbreuk omdat de ‘grote leider’ Geert Wilders daar niet aan wilde.
 

Archief
Terug naar vorige pagina