Shownieuws


Plaatsing  
 
13-12-2014  

Popeye Hengelo beste platenzaak in NL

 

HENGELO – Platenzaak Popeye aan de Drienerstraat 9 in Hengelo mag zich de winnaar noemen van de eerste editie van de Platenzaken Top 10. Eigenaar Johan Dollekamp is een icoon in de wereld van platenzaken, die alles voor zijn klanten overheeft. Handgetekende cadeaubonnen, een groot aanbod in alternatieve muzieksoorten en een ouderwetse sfeer zorgen ervoor dat Popeye de terechte winnaar is geworden in de Platenzaken Top 10.
De verkiezing werd georganiseerd door Platendraaier.nl de informatiebron over alle bijzondere platenzaken in Nederland. De lezers hebben in november massaal een stem uitgebracht op hun favoriete platenzaak. Hierbij hebben ze rekening gehouden met de service, het aanbod, de uitstraling en de prijs/kwaliteit verhouding. De meeste support was dus voor Dollekamp met zijn Popeye dat toch al uit de beginjaren ’70 van de vorige eeuw stamt.

Fotoreportage (1 foto's)...

 
13-12-2014  

Feest met Jan Smit in Preston Palace Almelo

 

ALMELO – Voor wie het optreden van Jan Smit heeft gemist in het Almelose Preston Palace, hier de foto’s gemaakt door Monika Schreurs.

 
13-12-2014  

Jarige Finkers geƫerd met zaalnaam en stoplicht

 

ALMELO – Tijdens een surpriseparty voor cabaretier Herman Finkers in Hof88 ter gelegenheid van zijn zestigste geboortedag, werd de geboortige Almeloër geëerd met de naamgeving van de 166 stoelen tellende theaterzaal in Hof88.

Waarnemend burgemeester Wim Urlings overhandigde Finkers het niet publieke boek 'Bi'j noe 60 ? !'. en Finkers mocht zelf het naambord ‘Herman Finkers zaal’ onthullen. Ook kreeg Finkers een verkeerslicht aangeboden, waardoor de zuil bij de ingang van het theater nu afwisselend van rood naar groen kan springen.

De verjaardagparty werd Finkers onder grote geheimhouding aangeboden door zijn echtgenote en vrienden. Echtgenote Hetty had Finkers onwetend weten te verleiden van de tocht van zijn huidige woonplaats Beuningen naar zijn geboortestad Almelo. O.a. Jan Riesewiek (Van Oale Groond), Daniel Lohues en Schola Cantorum St. Lambertus verzorgden de optredens in de voormalige kapelzaal van het vroegere St. Elisabeth Ziekenhuis, die nu zijn naam draagt.

Archief
Terug naar vorige pagina