Shownieuws


Plaatsing  
 
03-12-2011  

‘Jauchstimmung’ na eclatante winst op VVV

 

ALMELO – Dat de feeststemming er na de eclatante winst van 7-0 op VVV dik in zat in de Businessroom van het Polman Stadion staat buiten kijf, zo constateerde ‘Paparazzo’ Freek. Vergeten was de nederlaag uit tegen Roda en dat was juist een cruciaal duel voor een uitstekende plek in de ranglijst.
Winst in Kerkrade zou betekent hebben dat de Heraclieden boven Roda en Groningen gestaan zou hebben en misschien zelfs wel ook boven Heerenveen als AZ zondag haar plicht doet in het Friese Haagje.
Feit is dat de Heraclieden vrijdag a.s. uit tegen ADO moeten winnen om zicht op het linker rijtje te houden en te staan tijdens de winterstop. Als tenminste ook de op ADO volgende thuiswedstrijd tegen Vitesse eveneens winnend kan worden afgesloten. Dat moet toch mogelijk zijn mannen!

Fotoreportage: ‘Paparazzo’ Freek

 

Fotoreportage (15 foto's)...

 
12-12-2011  

Geplaatsten in Ovatie cabaret festival

 

ZWOLLE - Cabaretiers Arie Vuyk, Rona Kennedy, Theo van Duren, Thijs Kemperink (foto) en Wouter Monden gaan door naar de halve finale van het Ovatie Cabaret Festival.
Zij werden zaterdagavond in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle door het publiek tot favoriet gekozen.
In het Vrijhof Cultuurcentrum in Enschede gaan ze donderdag 15 december a.s. opnieuw de strijd met elkaar aan. De drie cabaretiers die dan het meest in de smaak vallen bij het publiek, staan vrijdag 16 december in de finale in Apeldoorn. Ze strijden dan om een trofee en een geldprijs van 2000 euro.

Het Ovatie Cabaret Festival is een voortzetting van het Deltion Cabaretfestival, dat vijftien jaar bestaan heeft. Het is de eerste keer dat het in deze opzet gehouden wordt.

< Thijs Kemperink - foto: Frank Visschedijk

 
18-12-2011  

Heracles kan accu opladen na sofperiode


"Neet achterumme kiek´n mar veuroet"
 

ALMELO – Zowel bezoekers als spelers van Heracles Almelo maakten zich op voor een goede afronding van de eerste competitiehelft, zeker na de slechte uitwedstrijden uit tegen Roda en ADO.
Aan het spel lag het dan ook niet in de thuiswedstrijd tegen Vitesse want ‘onze jongens’ waren stukken beter dan het laf spelende Vitesse dat zijn naam geen eer aan deed.
Risicoloos stuurde ‘Brom’ zijn manschappen het veld op om maar een puntje mee te kunnen laten slepen naar het 'Gelredoom'. Vergeten was men niet hoe het vorig jaar door Heracles werd afgedroogd en qua vertoond spel had dat wederom gekund.
Helaas stokte de zwart-witte doelpuntenmachine en tot overmaat van ramp maakte kort voor tijd Vitesse ook nog een doelpunt.
Dat werd dus een ‘kater’ wegspoelen na afloop in de Businessroom van het Polman Stadion.
Het wordt ook afwachten of na 1 januari nog een van onze sterren wordt weggekocht, want dat kan wel eens negatief uitpakken voor het nu nog positieve doelsaldo.
In ieder geval kan na de kerst de accu weer worden opgeladen in Turkije want 22 januari wacht de uitwedstrijd tegen FC Groningen.
En Jan Smit, we willen niet verzwakken!

Fotoreportage: 'Paparazzo' Freek

Fotoreportage (13 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina