Shownieuws


Plaatsing  
 
04-12-2008  

Regiofinale Clash of the Coverbands bij Lucky

  RIJSSEN - Na twee spannende Halve Finales vindt op vrijdag 12 december a.s. de finale van Overijssel/Drenthe plaats van 'Dommelsch Clash of the Cover Bands 2008' in Lucky & Co in Rijssen. Dit is de laatste hindernis op 'The only road to Paradiso' voor de zeven overgebleven topcoverbands.
Lees verder...

 
04-12-2008  

Sterrenparade Top 100 van start

  HENGELO - RTV Oost heeft donderdag 4 december weer het startschot gegeven voor de jaarlijkse Sterrenparade Top 100. Deze Overijsselse hitlijst wordt samengesteld uit honderd liedjes die het afgelopen jaar in de wekelijkse Sterrenparade hebben gestaan. Tot en met woensdag 24 december kan iedereen via www.rtvoost.nl een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete nummer.
Lees verder...

 
05-12-2008  

Casper van Vulpen met Kostek Anreev


 

ALMELO - De tegenwoordig in het Poolse Poznan wonende Russische topgitarist /producer Kostek Anreev ontmoette de Wierdense gitarist Casper van Vulpen. Kostek staat vooral bekend om zijn improvisatievermogen en weet daardoor bekende liedjes een verrassende nieuwe wending te geven. Als duo zorgden beide donderdagavond voor een spetterend optreden in Proeflokaal België te Almelo.

 
11-12-2008  

3FM Glazen Huis te Breda van start.

 

BREDA - De Serious Request-aktie van de 3FM DJ's in het Glazen Huis te Breda is van start. Talrijke bekende Nederlanders en musici werken aan de marathon-uitzending mee. De baten gaan dit jaar naar het wereldwijde vluchtelingenwerk van het Rode Kruis.

Vorig jaar bracht de aktie zoveel op dat ruim 300.000 mensen in Afrika nu veilig drinkwater uit de pompen kunnen drinken. 

Kijk voor meer op de website van Serious Request.

 
14-12-2008  

Afterparty Heracles Almelo - Sparta 2-1

 

Fotoreportage (23 foto's)...

 
14-12-2008  

Paul Bartelink gastheer 2008

 

ALMELO - Paul Bartelink uitbater van Het Hookhoes is unaniem verkozen tot gastheer van 2008, een hele eer voor onze Paultje aangezien hij nog maar 1 jaar zijn scepter zwaait over dit unieke Almelose Café.
Wij wensen namens Almelo Nieuws Paul veel succes in de toekomst en hopen op veel plezierige uurtjes door te brengen in de "huiskamer" van Almelo.

Uw Horecaverslaggever

 
15-12-2008  

Commissar Derrick ist tod

 

MÜNCHEN - De Duitse acteur  Horst Tappert is op 85-jarige leeftijd overleden, tien jaar nadat hij stopte met opnames van de populaire serie Derrick. Hij werd vooral bekend om zijn rol als de Duitse politieman Derrick uit de gelijknamige ZDF-serie.281 afleveringen  gemaakt. De krimi was in 104 landen op televisie te zien.
In Nederland werd de serie oorspronkelijk uitgezonden door de TROS. Nu zijn herhalingen te zien bij
omroep MAX.  De acteur brak in 1966 door met een rol in de driedelige krimiserie 'Die Gentlemen bitten zur Kasse'. Vanaf 1973 kroop hij in de huid van Commissar Stephan Derrick.

Hij stierf zaterdag in München. Dat heeft zijn vrouw Ursula maandag aan Duitse media meegedeeld. Tappert woonde tot zijn dood in het dorpje Gräfeling in de buurt van München met zijn derde vrouw Ursula, met wie hij in 1957 trouwde. Uit zijn twee eerdere huwelijken werden drie kinderen geboren: Karin, Ralph en Gary.

Lees meer over de acteur Horst Tappert.

 

 

 
23-12-2008  

Aldith Hunkar weg bij de NOS

 

HILVERSUM - Ze is er al sinds 2007 niet meer te zien, maar nu is Aldith Hunkar ook echt weg bij de NOS. De journaallezer ligt al enige tijd overhoop met haar werkgever. Aldith zat enkele maanden overspannen thuis en wilde daarna graag weer aan de slag, maar daar dacht de NOS anders over. Vandaag zouden beide partijen elkaar ontmoeten voor de rechter. Maar het kort geding is afgesteld omdat beide partijen er op een andere manier zijn uitgekomen. Hoe hoog de gouden handdruk van Hunkar is, is niet bekend. "Het is jammer dat het zo is gelopen, maar ik ga ervan uit dat het ergste nu achter de rug is", valt uit de mond van Aldith te lezen in het AD. Hunkar begint nu voor zichzelf. Ze was sinds 2004 in dienst van de NOS, maar werkte al veel langer voor programma's van de omroep.

 
28-12-2008  

Afterparty Heracles Almelo - De Graafschap 0-0

 

Fotoreportage (18 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina